GündemHaber Girişi : 15 Nisan 2023 14:34

CepDer Tokat İl Başkanı Kösem, hayatını kaybetti

CepDer Tokat İl Başkanı Kösem, hayatını kaybetti

CepDer İdare Konseyi Lideri Şenol Şen tarafından yapılan açıklamada, Kösem'in vefat haberinin dernek idaresi ve üyeleri için büyük bir hüzün kaynağı olduğu belirtildi.

Merhum Murat Kösem, Tokat'ta Cep Telefoncular Derneği'nin kuruluşundan itibaren etkin bir formda vazife alarak, dernekte birçok projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan isimler ortasında yer alıyordu. Daldaki deneyimi ve bilgi birikimi ile birçok Cep Telefoncular Derneği üyesine dayanak veren Kösem, dernekteki çalışmalarıyla kesimin gelişimine de katkı sağladı.

CepDer İdare Şurası Lideri Şen, yaptığı açıklamada “CepDer ailesi olarak Murat Kösem'in vefatından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz. Kendisi, derneğimizde kurulduğumuz günden itibaren aktif olarak görev aldı ve sektörde önemli bir yere sahipti. Bu zor gününde, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” sözlerine yer verdi.

Dernek üyeleri, kesimdeki başka meslektaşları ve sevenleri, Kösem'e son vazifelerini yerine getirmek için cenaze merasiminde hazır bulunacak.





Hibya Haber Ajansı