DünyaHaber Girişi : 16 Nisan 2023 09:50

Chery, Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı’na hazırlanıyor

Chery, Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı’na hazırlanıyor

Çin’in en büyük otomotiv üretici olan Chery, genişleyen eser gamıyla 2023 Şangay Milletlerarası Araba Fuarı’na adeta çıkarma yapacak. 18 Nisan’da kapılarını açacak fuara sıkı formda hazırlanan Chery, büsbütün yeni bir yaklaşımla ve epeyce geniş bir ölçekle fuardaki yerini alacak. Fuarda 2023 Global Bayi Toplantısı’nı da gerçekleştirecek olan Chery, dünya genelinde 80’in üzerinde ülke ve bölgeden 1.000’e yakın denizaşırı bayi temsilcisini de standında ağırlayacak.

Otomobilseverleri üç açıdan yakalayacak

Chery, fuarda üç farklı boyuttan kullanıcıların beğenisi kazanmayı planlıyor. Örneğin Chery, teknoloji yaklaşımı açısından gerek standın tasarımı ve yerleşimi gerekse de ağır etkileşimli tahlilleriyle ileri teknolojiye vurgu yapacak. Ayrıyeten globalleşme açısından Chery kapsayıcılığını çift lisanlı tanımlama ve işaretleme yaklaşımıyla tüketicilerin beğenisine sunacak. Çinli araba üretici fuardaki standında, tüketicilerin damaklarına da hitap edecek. Bu kapsamda Chery’nin şık ve teknolojik standında bir de kahve sürprizi olacak. Standda kahvesiyle ünlü ülke ve bölgelerden gelen kahve çekirdeklerinin yerinde kahve ustaları tarafından işlenecek ve çeşitli kahve lezzetleriyle “Kahve Lezzetlerinin Dünya Haritası” oluşturulacak. Yurt dışından yüzlerce basın mensubunu standında özel bir memleketler arası toplantıyla ağırlamaya hazırlanan Chery, “Kullanıcı odaklı” konsepti açısından kullanıcı etkileşimine dayanan bir sahne tecrübesi yaratacak ve kullanıcıların bu alanda keyifli bir tecrübe yaşaması için uygun bir ortam oluşturacak.

Yeni güç alanında güçlenerek ivme kazanacak





Yeni güçlü araç (NEV) pazarı, aktüel haliyle yeni güç ve zekanın büyük araba şirketlerinin kaynakları merkezileştirmesi ve temel rekabet gücü yaratması için yeni bir taraf haline geldiği ve ölçek tesirini yönlendirdiği bir periyoda girdi. Bu şirketlerden biri olan Chery de, NEV sanayisinin gelişimine liderlik etme misyonuyla hareket ediyor. Bu bağlamda Chery, yeni bir sanayi gelişim modeli oluşturmaya ve yeni bir teknolojik ekosisteme sahip global bir teknoloji şirketine dönüşümünü hızlandırmaya odaklanıyor. “Yaoguang 2025” stratejisiyle hareket eden Chery, bu strateji doğrultusunda elektrikliye geçiş ve akıllı teknolojiler alanında derinlemesine gelişmeye odaklanacak. Daha kesin bir söz ile Chery, kapsamlı bir teknolojik sıçrama için HEV ve BEV dahil olmak üzere çok sayıda teknolojinin kombinasyonu yoluyla yeni güç stratejisini geliştirecek, birden çok pazar segmentinde kapsamlı yerleşim planı ve derinlemesine geliştirme yürütecek.

Chery, bölüm ortalamasının çok üzerinde büyüdü

Bu kapsamlı yaklaşımın yansıması olarak Chery, kesimdeki genel trendin bilakis mart ayında yüzde 52,7'lik bir büyüme gerçekleştirdi ve 10 ay üst üste 100 bin adedin üzerinde satış yaparak kıymetli bir muvaffakiyete imza attı. Bu kapsamda Chery’nin birinci çeyrekteki kümülatif satışları yıllık bazda yüzde 44,1 artarak yeni bir rekor kırdı. Marka ayrıyeten, araba sanayisinin ortalama büyüme suratının çok üzerinde bir ivme ile süratle büyümeye devam ediyor.

2023 Global Bayi Toplantısı birebir vakitte, üç yıllık COVID-19 salgınının akabinde Çin'deki genel merkezinde Chery ve global ortakları ortasındaki birinci yüz yüze irtibat olacak. Toplantı, Chery'nin globalleşme stratejisini güçlendirmeyi, global pazarın gereksinimlerini dinlemeyi ve global ortaklarla gelecekteki kalkınma planlarını müzakere etmeyi amaçlıyor. Bu tıpkı vakitte Chery'nin global pazar stratejisini daha da hızlandıracağı manasına geliyor.

Hibya Haber Ajansı