DünyaHaber Girişi : 15 Mart 2023 13:10

Chery, TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5’in resmi olarak satışlarına başlıyor

Chery, TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5’in resmi olarak satışlarına başlıyor

Chery, 21 Mart tarihinde TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 isimli SUV modellerinin Türkiye eser lansmanını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Farklı kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek çeşitlilikteki, özgün karakterleri ve özellikleriyle dikkat çeken 3 farklı Chery logolu SUV model, resmi lansmanla birlikte müşteriler ile buluşacak. Chery’nin Türkiye pazarındaki yapılanmasında yalnızca bir başlangıç olan bu üç modeli, gelecekte daha fazla model takip edecek.

“TIGGO 8 PRO: Markanın, lüks iç mekanlı amiral gemisi”

Chery TIGGO 8 PRO, 7 koltuklu yapısı, 4,7 metreyi aşan uzunluğuyla orta uzunluk lüks bir SUV olarak model ailesi içinde en üst pozisyonda yer alıyor. Akıllı teknolojilerin zekice uygulandığı, yüksek güç üreten 1.6 TGDI motoru ve varlıklı donanımlı lüks dokusuyla markanın Türkiye’deki amiral gemisi durumundaki TIGGO 8 Pro, SUV sınıfındaki standartları tekrar belirliyor. Heybetli tasarım, lazerle fırçalanmış yüzeyleri barındıran dekoratif ögelerle kombine edilen siyah ve kahverengi döşemelerle birleştirilerek hem dışta hem de iç yerde üst seviye bir kalite algısı sağlıyor. Kapitone görünümlü deri koltuklar premium markalarda sunulan konfor imkanlarıyla yarışıyor. TIGGO 8 PRO’daki L2.5 düzeyinde akıllı sürüş özelliklerine sahip yeni kuşak ADAS sistemi, segmentindeki pek çok rakibini geride bırakabilen özelliklerle müşterileriyle buluşacak. Adaptif Sürat Sabitleme, Acil Durum Frenlemesi, Şerit Takip Asistanı vb. pek çok fonksiyon, TIGGO 8 PRO’nun güvenlik kapsamında yer alıyor.

TIGGO 8 PRO, bugüne kadar dünyanın farklı yerlerinde muvaffakiyetini kanıtladı. Chery TIGGO 8 PRO, Filipinler Milletlerarası Araba Fuarı’nda En Uygun Orta Uzunluk İthal Araç Ödülü’nü kazanırken, tıpkı vakitte Brezilya eski Devlet Lideri Jair Bolsonaro’nun da tercihlerinden olmuştu.





“TIGGO 7 PRO: Yeni ulaşım trendine öncülük ediyor”

Chery TIGGO 7 PRO, hem teknik yapısı hem de modaya uygun görünümü ile seçkin kentliler için tasarlanan lüks bir SUV olarak öne çıkıyor. C segmentindeki SUV temsilci, “Angel Wing Star” isimli ön ızgarası, Matrix LED akıllı farları, çift renkli gövdesi ve havada asılıymış izlenimi veren tavanıyla, TIGGO model ailesinin tasarım lisanını koruyarak genç müşterilere hitap ediyor. En aktüel teknolojilerle donatılan TIGGO 7 PRO, 12 inçlik LCD gösterge paneli, 10,25 inçlik merkezi bilgi-eğlence ekranı ve 8 inçlik LCD dokunmatik klima ekranı ile son derece çağdaş ve yenilikçi kokpit dizaynıyla dikkat çekiyor.

“OMODA 5: Chery’nin ilk küresel otomobili”

Chery’nin tüm dünya genelinde genç kullanıcıların gereksinimlerini tam olarak karşılama temeline dayanarak geliştirdiği birinci global arabası olan OMODA 5, dizaynından işlevsel donanımlarına kadar her istikametiyle, düzinelerce ülkede yapılan binlerce pazar araştırması sonucunda en son halini aldı. Öncü moda akımlarından esinlenilen dizaynıyla OMODA 5, “Cross-Car” olarak isimlendirilen yeni bir segment ortaya çıkarmayı hedefliyor. Son derece kapsamlı sürüş takviye sistemlerini barındıran akıllı teknolojiler, yüksek sürüş performansının inançla ve konforla gerçekleşmesini garanti ediyor.

Hibya Haber Ajansı