SiyasetHaber Girişi : 11 Mart 2024 14:59

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı'dan Kırşehir Akçakent Derneğine Ziyaret

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı'dan Kırşehir Akçakent Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde, Pendik’te seçim çalışmaları kapsamında önemli bir buluşma gerçekleştirdi.

Kırşehirli vatandaşları ziyaret eden Tarık Balyalı, Kırşehir Akçakent Kilimli Köyü Derneği'ne misafir olarak katıldı. Dernek merkezinde başkan ve yöneticiler tarafından karşılanan Balyalı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Pendik için hazırladığımız projelerimizi anlattık. Misafirperverlikleri ve nezaketleri için çok teşekkür ediyorum. Pendik'te adeta Anadolu'nun sıcaklığını ve birlikteliğini yaşatıyorlar. Biz göreve geldiğimizde derneklerimizi destekleyecek ve daha işlevsel hale getireceğiz." şeklinde konuştu.

Pendik'in mahallelerini ve bölgelerini ziyaret eden Balyalı, mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri, muhtar ve ev ziyaretlerine büyük önem veriyor. Davet edildiği her etkinliğe katılan Balyalı, Pendik için hazırladığı projeleri detaylarıyla anlatıyor ve halkın nabzını tutuyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.