GündemHaber Girişi : 11 Nisan 2023 11:04

Çocuklar ara tatilde LEGO City etkinlikleri ve deniz kızı gösterisiyle eğlenecek

Çocuklar ara tatilde LEGO City etkinlikleri ve deniz kızı gösterisiyle eğlenecek

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan cümbüş merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ve SEA LIFE İstanbul 15-23 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da “Senin Kentin, Senin Kuralların” temasıyla düzenlenecek etkinlikler saat 12.00’de, SEA LIFE İstanbul su altı deniz kızı şovları ise 12.30, 14.30 ve 16.30 saatlerinde başlayacak.

Şampiyonlar Şehri’nde misyonları tamamla, kentin şampiyonu ol!

Çocuklar “Senin Kentin, Senin Kuralların” temasıyla düzenlenecek LEGO City etkinliklerinde minifigürlerden aldıkları vazifeleri tamamlayıp ‘Şehrin Şampiyonu’ olacak. Tamamladıkları her vazife için bir yıldız sahibi olan çocuklar Roket Yarışçısı Ricky ile akrobatik uçuş yapacak, Süratli Gary ile bir araç inşa edip hayvanları kurtaracak, Korkusuz Fi ile sokak sanatını keşfedecek ve Mekanik Max ile hayal gücünü geliştirecek dizaynlar yapacak. 4 misyonu tamamlayan çocuklar Kentin Şampiyonu rozetinin yanı sıra sürpriz armağanların de sahibi olacak.

23 Nisan Panayırı çocuklarla şenlenecek





Ara tatilin son günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da çocuklar ve aileleri için düzenlenecek aktiflikte çocuklar Şampiyonlar Şehri’nin 23 Nisan panayırı için renkli otomobillerini tasarlayarak sergileyecek.

Ara tatil boyunca hafta sonları ve 23 Nisan’a özel su altında deniz kızı gösterisi

SEA LIFE İstanbul’da 15-16-21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde çocuklar ve aileleri su altındaki deniz kızı şovlarıyla keyifli anlar yaşayacak. 23 Nisan’a özel şovda ise deniz kızları su altında Türk Bayrağı açacak. 15-23 Nisan tarihleri ortasındaki hafta içi günlerde çocuklar boyama atölyesi ve yüz boyama aktiflikleri sayesinde renklerle dolu keyifli anlar yaşayacak.