GündemHaber Girişi : 21 Nisan 2023 09:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından birtakım satır başları şöyle:

“Öncelikle bir ay akabinde da bir yıl olmak üzere fiyatsız formda Karadeniz doğalgazını milletimizle buluşturacağız. Rabbim inşallah tüm rezervimizi bereketli kılsın ve bu süreç içerisinde de ülke genelinde Güç ve Natürel Kaynaklar Bakanlığımız artık doğalgazımızın artık doğalgazımızın girmediği vilayet, ilçe inşallah bırakmayacak. Şu an prestijiyle da bir taraftan sismik araştırmalar bir taraftan sondaj çalışmaları devam ediyor ki bu rezervi, üretimi artırma noktasında.

Bölgedeki çeşitleri inşallah devam ettireceğiz. Daha sonra da doğal açılışlardan çok mitinglere yük vereceğim. Bu bahiste İstanbul, Ankara ilçeleriyle çalışmaları devam ettirirken kent mitinglerimizi de Artvin, Rize’den başlamak üzere Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun bu halde devam ettireceğiz. Planlamaları Seçim Uyum Merkezimiz yapıyor. Bu istikamette çalışmalarıma devam edeceğim. Gidilmemiş birinci bırakmak istemiyoruz.

Togg konusu

Teslimat tırlarımız zati yollarda. Bunun dışında pahalı kardeşim İlham Aliyev’e gönderdik. Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e gönderdik. Bunu öbür önderlerle de bu formda inşallah paylaşacağız. Togg’un yalnızca ulusal değil, memleketler arası marka olduğunu da inşallah dünya görecek. Şu an prestijiyle bu başkan dostlar, kardeşler çok mutlu. İnanıyorum ki ülkemde de Togg’u tercih edenler mutlu kalacak.

Çukurova ilçe binasına silahlı taarruz konusu

Bazı parti liderlerinin yaptığı halde bir beklenti içerisine girecek, bir rant beklentisine girecek değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını yapacaktır. Biz buralarda çok şehitler de verdik.

Biz bütün tedbirlerimizle siyasette bu işlere yalnız değiliz. Birinci kez olan şeyler de değil. Münasebetiyle da zati İçişleri Bakanlığımız, Emniyet teşkilatımız bu eşkıyayı anında yakaladı. Gereken şeyler de şu an prestijiyle yargı da yapılıyor.”

Hibya Haber Ajansı