GündemHaber Girişi : 22 Nisan 2023 22:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tek parti faşizmi artığı zihniyeti sandığa gömeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tek parti faşizmi artığı zihniyeti sandığa gömeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Karanlık pazarlıklarını gizlemek için durduk yere etnik köken tartışması açıyorlar, mezhep tartışması açıyorlar, palavra ve iftira mahsulü kampanyalar başlatıyorlar. Halbuki bu ülkede kimse kimseye kökenini de mezhebini de sormaz.

Bu istismar siyaseti ülkemizde yer tutmaz. Zira Türkiye fotoğrafı, 85 milyonun tüm renkleriyle ortaya çıkan bir zenginliktir. Ülkemiz siyasetinin bedellerin istismarıyla yönlendirildiği devirler geride kaldı. Artık birileri tekrar eski Türkiye’nin başka tüm hastalıkları üzere bu mevzuları da kaşımanın, kanatmanın, insanları birbirine düşman etmenin peşinde. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, inşallah buna müsaade vermeyeceğiz.

Türkiye’nin 21 yıllık emeğinin mahsulü olan demokrasi ve kalkınma kazanımlarına el uzatılmasına göz yummayacağız. Ülkenin ve milletin geleceğinin teminatı olan “tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” unsurlarından zerre ölçü geri adım attırmayacağız. Milletimizle birlikte, bu terör örgütleri ve emperyalist kan emiciler dayanaklı tek parti faşizmi artığı zihniyeti sandığa gömeceğiz.”





Hibya Haber Ajansı