GündemHaber Girişi : 23 Şubat 2023 23:04

Davutoğlu, yeniden deprem bölgesine gidiyor

Davutoğlu, yeniden deprem bölgesine gidiyor

Partiden yapılan açıklamaya nazaran,  Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Kahramanmaraş merkezli sarsıntıların en çok etkilediği kentlerden olay Hatay ile Gaziantep ve Malatya’yı ziyaret edecek.

Türkiye’yi yasa boğan ve 11 vilayette can kaybı ve büyük yıkıma yol açan felaketten iki gün sonra Adıyaman’ın yanı sıra Kahramanmaraş, Osmaniye ve Adana’yı ziyaret eden Davutoğlu, yarın tekrar zelzele bölgesine giderek incelemelerde bulunacak.

İlk olarak talimatını şahsen kendisinin verdiği Hatay’ın Defne ilçesindeki on dönümlük arazi üzerinde imali tamamlanmak üzere olan ve depremzede aileleri ağırlamaya başlayan konteyner kente gidecek olan Gelecek Partisi önderi, buradaki çalışmaları inceleyerek burada kalan vatandaşlarla bir ortaya gelecek.

Üç günlük programının birinci günün Hatay’da geçirecek olan Davutoğlu’nun sonraki durakları ise Malatya ve Gaziantep olacak. Bu kentlerde de afetzedeleri ziyaret edecek olan Davutoğlu’na partisinin genel lider yardımcıları ile bölgedeki vilayet teşkilat mensupları eşlik edecek. Davutoğlu, zelzele bölgesindeki programlarını pazar günü tamamlayacak.





Hibya Haber Ajansı