MagazinHaber Girişi : 12 Ekim 2023 18:13

Dilan Polat Kimdir, Kaç Yaşında, Dilan Polat’ın Mesleği Nedir? – Pendik Şubesi

Dilan Polat Kimdir, Kaç Yaşında, Dilan Polat’ın Mesleği Nedir? – Pendik Şubesi

Gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve iş insanı olan Dilan Polat son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Instagram’da milyonlarca takipçisi bulunan Dilan Polat‘ın lüks yaşantısı dikkat çekiyor. Peki Dilan Polat kimdir, kaç yaşında? Pendik şubesi nerede ? Dilan Polat hakkında tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İşte detaylar…

DİLAN POLAT KİMDİR?

  • Dilan Polat, sosyal medya hesabı Instagram’daki hikayeleri ve gönderileri ile çok konuşuluyor.
  • Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi.
  • İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü.
  • Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptı.
  • Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul’da güzellik merkezi açtı.
  • Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunuyor.
  • Dilan Polat, evli ve iki çocuk annesidir.

DİLAN POLAT’IN EŞİ ENGİN POLAT KİMDİR?

Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında doğdu. Dilan Polat, genç yaşlarda bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evli.

DİLAN POLAT INSTAGRAM HESABI

Instagram hesabındaki kullanıcı adı “dilanpolat” olan fenomenin 5 milyondan fazla takipçisi mevcut.

DİLAN POLAT HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Dilan Polat’ın Annesi Neden Öldü?

Dilan Polat, annesinin 17 yıl önce babası tarafından öldürüldüğünü söyledi. Dilan Polat, babasının beyninde tümör olduğunu ve bir atak geçirdiği sırada annesini silahla vurduğunu anlattı.

Dilan Polat, annesinin ölümünden sonra çok zor günler yaşadı. Babası tarafından akıl hastanesine yatırıldı, şantaj ve tehditlere maruz kaldı, çatıdan atlayarak intihar etmeyi düşündü.

Ayrıca, annesinin ölümünden sonra erkek kardeşini bir ay emzirdi. Babasını çok sevmesine rağmen, annesini öldürdüğünü öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Masak nedir Dilan Polat?

MASAK’ın açılımı Malî Suçları Araştırma Kurulu‘dur. Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı olarak görev yapar.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi birçok iddia ortaya atılan Dilan Polat ve eşiyle ilgili rapor hazırladı. Raporda Polat ve akrabalarının şirketlerinin tek elden yönetildiği ve bu şirketlerde para aklanıyor olabileceği iddialarına yer verildi.

dilan polat pendik

Dilan Polat randevu nasıl alınır?

Dilan Polat şubeleri ile iletişime geçmenin yolu 90 850 308 5451 numaralı telefonu aramaktır.

Dilan Polat lazer kaç seans?

Dilan Polat’ın lazer seansı kişinin vücudunda bulunan kıl yapısına göre değişiklik gösterir. Genel olarak 5-6 seansta vücuttaki istenmeyen kıllardan kurtulmak olanaklı hale gelir. Detaylı bilgi almak için merkeziyle iletişime geçilebilir.

Dilan Polat kaç şubesi var Türkiye?

Dilan Polat güzellik ve bakım merkezleri arasında Avrupa’da ihracatta ilk 3 firma arasında bulunuyor. Ülke çapında40’dan fazla noktası ve 8 ülkede şubesi mevcut.

Dilan Polat nasıl ünlü oldu?

Instagram’da binlerce takipçisi olan Dilan Polat, sosyal medyada tanınırlığı ile biliniyor.

2017’de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da oldukça ismini duyurmayı başardı.  

Dilan Polat olayı ne?

İstanbul Ataşehir’de sosyal medyada yayınladığı videolarla tanınan Dilan Polat’a ait polikliniğe kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gece saatlerinde silahla ateş açıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda polikliniğin dış cephesine ve camlarına kurşun isabet etti.

Dilan Polat’ın şarkısının adı nedir?

Dilan Polat’ın Enercii şarkısı gündemde yer alarak, dinlenme rekoru kırdı.

Dilan Polat’ın Babası Rıfat Doğu Kimdir?

Dilan Polat’ın babası Rıfat Doğu, başarılı bir iş adamı olarak tanındığı belirtildi. Rıfat Doğu, aslen  Adanalıdır. Rıfat Doğu, beyninde tümör olduğu için tedavi gördü ama beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetti.

Dilan Polat’ın Kardeşleri Kim?

Dilan Polat’ın bir kız bir erkek olmak üzere iki kardeşi vardır. Kız kardeşinin adı Sıla Doğu, erkek kardeşinin adı ise Can Doğu’dur. Dilan Polat’ın her iki kardeşine de çok düşkün olduğu bilinmektedir.

Sıla Doğu Kimdir?

Sıla Doğu, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ve lüks yaşantısıyla dikkat çeken bir isimdir. Sıla Doğu, eşiyle birlikte Dubai’de yaşamaktadır. Sıla Doğu, ablası Dilan Polat ile çok iyi anlaştığını ve onun kendisi için bir rol model olduğunu söylemiştir.

Can Doğu Kimdir?

Can Doğu, 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Amerika’da sürdüren Can Doğu, aynı zamanda bir DJ’dir. Doğu, sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ve müzik tutkusuyla dikkat çeken bir isimdir.

Dilan Polat’ın Hastalığı Nedir?

Dilan Polat, yaptığı bir paylaşımda kelebek hastalığı (lupus) ile mücadele ettiğini belirtmişti.

Kelebek hastalığı, sistemik lupus eritematozus (SLE) olarak ifade edilebilir. Kısa adıyla Lupus olarak biliniyor. Bağışıklık sisteminde meydana gelen bozukluklardan dolayı otoimmün hastalıklar arasında gösteriliyor. Yani Lupus, bağışıklık sisteminin bozulmasına bağlı olarak bir dizi başka hastalıkların ortaya çıkmasıyla alakalı bir durum.

Dilan Polat’ın Eski Hali

DİLAN POLAT PENDİK NEREDE?

Dilan Polat’ın Pendik şubesi Batı Mahallesi, Sabri Taşkın Caddesi No: 17B bulunuyor.

Dilan Polat Pendik şubesinden randevu almak için 08503089605 nolu numarayı arayabilirsiniz. İşlemler hakkında bilgi almak için Instagram: dilanpolatpendik DM (mesaj) yoluyla iletişime geçebilirsiniz.