PendikHaber Girişi : 12 Ocak 2024 12:30

Doğu Mahallesi’nde ‘Deniz’ Rüzgarı Esiyor

Doğu Mahallesi’nde ‘Deniz’ Rüzgarı Esiyor

Çevresi ile ilişkilerinde pozitif tavrı, güler yüzlülüğü, anaçlılığı; sosyal - kültürel aktiviteleri, yardımseverliği ve hanımefendi kimliği ile ilçe kamuoyunun tanıyıp sevdiği isimlerden biri olan Deniz Sevimsavur, Doğu Mahallesi muhtar adayı olarak seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

Sanat camiası, iş dünyası, resmi kurum ve kuruluşlarla kurmuş olduğu güçlü diyaloglar ve çözüm odaklı anlayışı ile etkin bir isim olan Sevimsavur, sorumluluğunu aldığı her görevi başarı ile yerine getirebilecek nitelikte bir isim.  

 

Muhtarlık seçimleri ile ilgili gazetemize bir değerlendirme yapan Deniz Sevimsavur şu sözlere yer verdi:

“Ben Deniz Sevimsavur,1964 İstanbul doğumluyum. Evli bir kız , bir erkek iki çocuk annesiyim. 67 yılında  ailemle geldiğimiz Pendik'te 77 yılından beri Doğu Mahallesinde ikamet etmekteyim.

 

Birçok dernekte yönetim kurulu  ve kurucu üye olarak görev yapmaktayım.

Sosyal olmayı seviyor, müzik ve doğa sporlarını elimden geldikçe yapıyorum.

 

Uzun süredir yaşadığım mahallemin tüm sorunlarından, ihtiyaç duyduğu şeylerden haberdarım.

 

Bu sorun ve ihtiyaçları bir mahalle sakini olarak duyarlılık gösterip zaman zaman resmi makamlara ilettim.

 

Yaptırımcı bir rol üstlenmek ve mahallemizdeki yaşam kalitesini her anlamda iyileştirmek, güzelleştirmek ve bu noktada takipçi olabilmek istiyorum.

 

Dolayısı ile 2024 seçimlerinde Doğu Mahallesi Muhtar adayı olarak karşınızdayım ve desteklerinizi bekliyorum.

 

Muhtar olarak taktir edip bana görev verirseniz; sizlerle birlikte, görüş ve önerilerinizi esas alarak hareket edeceğime söz veriyorum.

 

Sevgi, saygı, karşılıklı hoşgörü ve iş birliği ile güçleneceğimize; mahallemize değer katacak tüm hizmetleri gerçekleştirebileceğimize inanıyorum”