PendikHaber Girişi : 14 Mart 2024 15:31

DP BAŞKAN ADAYI YÜCEL YÜCE, ALTYAPI GELİŞTİRMELERİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

DP BAŞKAN ADAYI YÜCEL YÜCE, ALTYAPI GELİŞTİRMELERİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce, Pendik ile ilgili projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

 

Temel 19 başlıkta topladığı projelerinin her birinin, alanında uzman ekiplerle hazırlandığını belirten DP Adayı Yüce, hedeflerin ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu ifade etti.

 

Su ve kanalizasyon sistemlerinin iyileştirilmesi ve genişletilmesi, temiz içme suyu erişimini artırma ve sağlık risklerini azaltma konusuna vurgu yapan DP Adayı Yücel Yüce bu konudaki çalışmasını şöyle aktardı:

 

 

8-ALTYAPI GELİŞTİRMELERİ

Altyapı geliştirmeleri, bir belediyenin temel sorunlarını çözmek ve yaşam kalitesini artırmak için önemli bir stratejidir.

Su ve kanalizasyon sistemlerinin iyileştirilmesi ve genişletilmesi, temiz içme suyu erişimini artırır ve sağlık risklerini azaltır. Aynı zamanda, atık su arıtma tesislerinin modernize edilmesi çevresel etkileri azaltır.

Yolların genişletilmesi, bakımı ve iyileştirilmesi, trafik sıkışıklığını azaltır ve ulaşımın daha güvenli ve verimli olmasını sağlar. Aynı zamanda, yayalar ve bisikletliler için güvenli yolların oluşturulması da önemlidir.

Enerji altyapısının güçlendirilmesi ve modernizasyonu, kesintisiz enerji sağlar ve enerji verimliliğini artırır. Yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapmak da çevresel sürdürülebilirliği destekler.

İnternet erişimini genişletmek ve hızlandırmak için telekomünikasyon altyapısının güçlendirilmesi önemlidir. Bu, eğitim, iş ve iletişim gibi alanlarda toplumsal katılımı artırır.

Atık yönetimi altyapısının geliştirilmesi, çevre kirliliğini azaltır ve kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar. Geri dönüşüm tesislerinin kurulması ve atık ayrıştırma programlarının teşvik edilmesi önemlidir.

Parklar, bahçeler, yeşil alanlar ve doğal habitatların korunması, şehirlerin yaşanabilirliğini artırır ve toplumun fiziksel ve psikolojik sağlığını iyileştirir.

Su baskınlarını önlemek için sel ve taşkın yönetimi altyapısının güçlendirilmesi önemlidir. Su tutma havuzları, drenaj kanalları ve taşkın koruma duvarları gibi projeler, altyapıyı güçlendirir.

Acil durum hazırlığı altyapısının güçlendirilmesi, doğal afetler veya kriz durumlarında hızlı ve etkili müdahale sağlar. Acil durum tahliye yolları, sığınaklar, acil iletişim sistemleri gibi önlemler altyapıyı destekler.

Kentsel dönüşüm projelerinde galeri sistemini teşvik ederek imarda yapılacak gelişmelerde uygulanması sağlanacak ve modern altyapı sistemlerine kavuşulmasını sağlayacağız.

Belediyemiz olarak yukarıda yazdığımız projelerin oluşması için tüm yaptırımları uygulayıp ve uygulanmasında öncülük edeceğiz.

 

 

DEMOKRAT PARTİ ADAYI YÜCEL YÜCE’NİN

PROJELERİ ŞU BAŞLIKLARDAN OLUŞUYOR:

 

1-         Afet Ve Acil Durum Hazırlığı Stratejilerimiz

2-         Sosyal Bağlantı Ve Dayanışma Projeleri

3-         Ulaşım Ve Trafik Sorunlarının Düzenlenmesi

4-         Okul Ve Öğrencilerimizin Güvenliği

5-         Öğrencilerimize Okulda Beslenme Desteği

6-         Yaşlılarımızın Rahat Ve Huzuru İçin Stratejik Geliştirmeler

7-         Sokak Hayvanları Ve Evcil Hayvanlar İçin Kalıcı Çözümler

8-         Altyapı Geliştirmeleri

9-         Depremden Korunmak İçin Stratejik Çözümler

10-       Çevre Düzenlemeleri

11-       Çevre Temizliği

12-       Eğitim Kültür Ve Sanat Faaliyetleri

13-       Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

14-       İstihdam Ve Ekonomik Kalkınma

15-       Teknoloji Ve Dijital Dönüşüm

16-       Yenilenebilir Enerji Projeleri

17-       Yerel Tarım Ve Gıda Güvenliği

18-       Sanal Katılım Ve Şeffaflık

19-       İlçemiz İçin Önemli Olmazsa Olmaz Faaliyetler

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.