SiyasetHaber Girişi : 11 Mart 2024 15:32

DP BAŞKAN ADAYI YÜCEL YÜCE, YAŞLILARIN RAHAT VE HUZURU İÇİN STRATEJİK PROJELERİNİ AÇIKLADI

DP BAŞKAN ADAYI YÜCEL YÜCE, YAŞLILARIN RAHAT VE HUZURU İÇİN STRATEJİK PROJELERİNİ AÇIKLADI

Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce, Pendik ile ilgili projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Temel 19 başlıkta topladığı projelerinin her birinin, alanında uzman ekiplerle hazırlandığını belirten DP Adayı Yüce, hedeflerin ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu ifade etti.

Yaşlıların rahat ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için stratejik geliştirmelere vurgu yapan DP Adayı Yücel Yüce bu konudaki çalışmasını şöyle aktardı:

 

6-YAŞLILARIMIZIN RAHAT VE HUZURU İÇİN STRATEJİK GELİŞTİRMELER

Yaşlıların rahat ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için stratejik geliştirmeler, toplumun her kesimini kapsayan kapsamlı bir yaklaşım gerektirir.

Şehirler ve yerleşim alanları, yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmalıdır. Engelli dostu yollar, banklar, toplu taşıma olanakları, parklar gibi altyapı düzenlemeleri yapılmalıdır.

Yaşlıların, kolayca ulaşabilecekleri ve uygun maliyetli sağlık hizmetlerine erişim sağlatacağız. Evde sağlık hizmetleri, mobil sağlık klinikleri, düzenli sağlık taramaları ve muayeneler gibi hizmetler sunacağız.

Yaşlılarımız için kaliteli bakım hizmetlerine erişim sağlatacağız. Bu, yaşlı bakım merkezleri, huzurevleri, evde bakım hizmetleri ve bakıcı destek programlarını içerecek.

Yaşlılarımızı, toplumda aktif olarak yer alabilecekleri sosyal etkinliklere ve programlara erişim sağlatacağız. Bu, yaşlı kulüpleri, el sanatları atölyeleri, egzersiz sınıfları, kültürel etkinlikler gibi programları içerecek.

Yaşlılarımıza teknolojiye erişim ve kullanım konusunda destek sağlanacak. Bu, dijital eğitim programları, akıllı telefonlar ve tabletler için eğitim kursları, telehealth gibi hizmetler içerecek.

Yaşlılarımız için mental sağlık hizmetlerine erişim kolaylaştırılacaktır. Bu, psikolojik danışmanlık, destek grupları, stres yönetimi kursları gibi hizmetleri içerecek.

Yaşlılarımızın güvenliğini sağlamak için güvenlik önlemleri alınacaktır. Bu, kamu güvenliği hizmetlerinin güçlendirilmesi, yaşlıların evlerindeki güvenlik önlemleri, düzenli olarak kontrol edilen yaşlı bakım merkezleri gibi önlemleri içerecek.

Ekonomik olarak dezavantajlı yaşlılarımız için finansal destek ve yardımlar sağlanacaktır. Bu, düşük gelirli yaşlılarımıza yönelik sosyal yardım programları, maddi destek, yaşlılara yönelik indirimler ve ücretsiz hizmetler gibi önlemleri içerecek.

Bu stratejik geliştirmeler, yaşlılarımızın yaşam kalitesini artırmak, onların haklarını korumak ve toplumun yaşlanan nüfusuyla ilgili mevcut ve gelecekteki ihtiyaçları karşılamak için hayati öneme sahiptir ve bütün bunlar yaşlılarımıza belediyemiz tarafından sağlanacaktır.

 

DEMOKRAT PARTİ ADAYI YÜCEL YÜCE’NİN

PROJELERİ ŞU BAŞLIKLARDAN OLUŞUYOR:

 

1-         Afet Ve Acil Durum Hazırlığı Stratejilerimiz

2-         Sosyal Bağlantı Ve Dayanışma Projeleri

3-         Ulaşım Ve Trafik Sorunlarının Düzenlenmesi

4-         Okul Ve Öğrencilerimizin Güvenliği

5-         Öğrencilerimize Okulda Beslenme Desteği

6-         Yaşlılarımızın Rahat Ve Huzuru İçin Stratejik Geliştirmeler

7-         Sokak Hayvanları Ve Evcil Hayvanlar İçin Kalıcı Çözümler

8-         Altyapı Geliştirmeleri

9-         Depremden Korunmak İçin Stratejik Çözümler

10-       Çevre Düzenlemeleri

11-       Çevre Temizliği

12-       Eğitim Kültür Ve Sanat Faaliyetleri

13-       Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

14-       İstihdam Ve Ekonomik Kalkınma

15-       Teknoloji Ve Dijital Dönüşüm

16-       Yenilenebilir Enerji Projeleri

17-       Yerel Tarım Ve Gıda Güvenliği

18-       Sanal Katılım Ve Şeffaflık

19-       İlçemiz İçin Önemli Olmazsa Olmaz Faaliyetler

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.