DÜNYA; KALBİ OLANLARIN DAYANABİLECEĞİ BİR DÜNYA DEĞİL ARTIK

DÜNYA;  KALBİ OLANLARIN DAYANABİLECEĞİ BİR DÜNYA DEĞİL ARTIK 
UMUTLARA KIRAN DÜŞTÜ, 
ZULME KARŞI DURAN DÜŞTÜ, 
ELİMİZDEN KURAN DÜŞTÜ, 
İZZET KAYIP İNANÇ AĞLAR. 
ALLAHIM, AĞZIMIZIN BAĞLANIP TÜM ORGANLARIMIZIN HESABA ÇEKİLECEĞİ O HESAP GÜNÜNÜN DEHŞETİNDEN SANA SIĞINIYORUZ.
RABBİM ÜZERIMIZDEKI ÖLÜ TOPRAGI KALDIR, BİZE ÜMMET ŞUURU VER...

Dünya, neler gördü neler, kendi kendini imha etmede, bir yandan var etmede bir yandan yok etmede, ALLAHIN adaletini doğruluğu isteyen ve yaşamak isteyenlere zindan etmede.. ülkeler, şehirler, evler yıkılmada, bu dünya ,insanlar kadar karmakarışık, İnsanlar kadar yüce .. İnsanlar kadar alçak ve nankör, Unutturmada insana tarihini, geleceğini, şuurunu, egemenlere köle yetiştirmede, bebelerin üzerine bombalar yağdırmakta, zindanlar müminlerle dolmakta, Küfür istiyorki tüm dünya kendine amade olsun,
ALLAH dersen dünya sana zindan ederler, kirlettiğimiz toprak bir konuşsa bir konuşsa...ama her attığımız pisliği kabul eden toprak...genede bizi saracak olan toprak...ah be toprağım sen mert biz namert..(.,siz hiç kolu bacağı kopmuş evladınızı kucakladınızmı, anne karnında katledilen bir yakınınız oldumu.. hiç çöpten yiyecek topladınızmı.. bombalarla tüm aileniz katledildimi, namuslarınız kafirler tarafndan kirletildimi,vs vs, ne kadar rahatız değilmi sanki onlar bizim kardeşlerimiz değil, bu ülkenin evlatları olarak sisteme boyuın eğdik.. söyleyin ALLAH aşkına kimdir bize dilimizi konuşturmayan, kimdir bize ejdadımızın dinini yaşatmayan, kimdir müminleri mapuslara tıkan, kimdir bu coğrafyanın masum yavrularının dillerini küfürle kirletenler, kimdir ayı oynatmayı yasaklayıp kadınlara zil takıp oynatanlara göz yumanlar.. kimdir tv lerde küçük kız çocuklarına dansöz kıyafeti giydirip 7 kocalı hürmüsü oynatanlar ve alkış tutan zihniyet ??
neden bunlar için kol kola girip beraberlik içinde olamıyoruzda şer iş için şeytana uyuyoruz.. niçin allahın kelamını ve resulun yolunu tutmuyorda şeytani insanların peşinden gidiyoruz, ne zaman uyanacağız, ne zaman tek yumruk olup diinimize sahip çıkacağız..ne zaman? 
Şu ana kadar müminlerin çektiği sıkıntılar için hesap vereceğimizi unutmayalım,ve artık kendimize gelelim..
ALLAH için kardeş olalım kardeşlerimize sahip çıkalım.. 
Sordum Türkmenlere, Afganlıya, Çeçenliye ,Sureliye , Filistinliye . . .
Nasılsın ???
Dediki ; Cevabım MAHŞERE KALSIN ;
YA RABBİ! KABUL EYLE.
Ey kudreti sonsuz, merhameti nihayetsiz, bütün âlemlerin yegane sahibi Yüceler Yücesi Rabbimiz! 
Sen’in Dinine, Kitabına, Peygamberine ve masum kullarına düşmanlık besleyen cahil, kaba, insanlık ve medeniyet mahrumu, zalim bir takım insanlar, Sen’in onlara iyilikte, hayr u hasenâtta kullansınlar diye emaneten verdiğin gücü ve saltanatı, inanan insanların hukukuna tecavüz edip onlara karşı kullanıyor ve göz göre göre zorbalık yapıyorlar. 

‘Lâ havle velâ kuvvete illâ billah’ hazinelerinin tek sahibi Sen’sin; mutlak güç ve otorite yalnız Sen’indir; biz de izafi, gölge mahiyetindeki güç ve kuvvetimizden arınıp Sen’in asla karşı konulamayacak güç ve kuvvetine iltica ediyoruz. 
Ne olur, Yüce Mevlâmız, adavet hisleriyle oturup kalkan, inanmış insanların aleyhinde sürekli komplo üstüne komplo kuran o kimselerin düşmanlık hislerini kalblerinden söküp at. 
Bütün duyma, görme ve idrak kabiliyetlerini topyekün insanlığın hayrına olabilecek istikamete tevcîh buyur. 
Biz, onların yapmak istedikleri kötülükleri, vermek istedikleri zararları, hile ve tuzaklarını, komplolarını ancak Sen’in yardımınla def’edebiliriz. 
Onun için de, Rabbimiz, o insafsız gaddarlardan gelebilecek her türlü şerden Sen’in sıyanetine dehâlet ediyoruz. 
Bu haddini bilmez, insafsızlar şayet salâh yolunu seçmezler, fitne ve fesatlarına devam ederlerse, Sen onların ellerini kollarını bağla ayaklarına prangalar vur kalemlerini yazamaz, dillerini de konuşamaz hale getir 
İnananların aleyhinde kullandıkları ne kadar yol-yöntem, imkan ve malzeme varsa, hepsini ellerinden çekip al 
Bizi o tiran bozması zalimlerle karşı karşıya bırakma ALAHIM..