GündemHaber Girişi : 17 Temmuz 2022 14:25

Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu

Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği’nin (AYGAD) Karadeniz Kültür Gezisi kapsamındaki dördüncü durağı Ordu oldu.AYGAD üyelerine kahvaltıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler eşlik etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Güler, Perşembe ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ve gazeteciler Ordu Büyükşehir Belediye Binası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Danışmanı Asım Suyabatmaz Ordu’nun Çalışmalarını ekrandan yansıtarak büyük ekranda sunum yaptı.Ordu şehrinde yapılan çalışma ve projelere dair bilgilendiren Başkan Güler konuşmasında; “Şehircilik anlayışı, altyapısı, modern çehresi ve hizmetleriyle Ordu’muz çok güzel oldu” dedi.

‘Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu’ sloganıyla başlatılan yatırım seferberliği sonrası, 19 ilçede 100 proje üretildiğini paylaşan Güler, bütün ilçelerde yatırım ve hizmetlerin olduğunu ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin; Ekonomik, Sosyal, Tarım, Kültür ve Turizm alanında yaptığı çalışmalarla eşit hizmet odaklı çalıştığı söyledi.

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ konuşmasında her alanda yapılan çalışmaların diğer kentlere de örnek olduğunu ifade etti. Yapılan yatırım ve hizmetlerin başka megakentleri de kıskandırdığını vurgulayan Başkan Işıkdağ, tanıtım konusunda tüm üye arkadaşlarıyla birlikte Ordu’ya destek olacaklarını söyledi.

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ yaptığı konuşmasında Ordu’da bulunmanın mutluluğunu belirterek, misafirperverlikleri için Belediye Başkanı Dr. Güler’e, Perşembe ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan’a ve Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz’a teşekkür etti.Program sonuna doğru söz alan Gazeteciler proje ve çalışmalar hakkında Başkan Güler’e sorular yönelttiler.

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ programın sonunda Başkan Güler’e Şile bezinden yapılan özel tasarım çerçeve hediye etti. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.