DünyaHaber Girişi : 12 Nisan 2023 16:34

Eaton’dan elektrikli araçlar için gelişmiş DC hızlı şarj cihazı

Eaton’dan elektrikli araçlar için gelişmiş DC hızlı şarj cihazı

2021'de piyasaya sürülen DC modellerini temel alan Eaton, siber hücumlara karşı gelişmiş müdafaa sağlamak için güvenlik güncellemelerine bilhassa vurgu yaparak en yeni ticari ölçekli şarj aygıtları serisine yeni özellikler ekledi.

Eaton Ülke Müdürü Yılmaz Özcan şunları söyledi:

“Müşteri geri bildirimlerine ve kendi müşahedelerimize dayanarak DC serimizin kimi taraflarını geliştirmek istedik. Hala süratle gelişen bir alanda daima Ar-Ge çalışmalarımız sayesinde, yeni modelleri evvelki modellerden daha da siber inançlı hale getirdik. Sessiz ve uygun maliyetli bir halde sıkıntısız bir süratli şarj tecrübesi sunmak için tasarlandı.”

Tüm modeller, bir bina içinde yahut dışında kullanım için hem CCS hem de CHAdeMO tipi temas prosedürüyle sunuluyor. Genel işletme maliyetlerini azaltmak için düşük bekleme tüketimiyle birlikte yüzde 96'ya varan verimlilik düzeyleri sunuyor. Green Motion DC 44 ve DC 66 modelleri dikili tiptedir. DC 22 ise ayaklı tip opsiyonu bulunan duvara montajlı modeldir.

Tüm modeller küçük ölçülere sahiptir. Bu da birçok montaja kolay kolay uyacak kadar kompakt oldukları manasına gelir. Eserlerin tümü standart olarak büyük renkli dokunmatik ekranla sunuluyor. Montajı kolay ve kullanım sırasında çok sessizdirler. Şarj modundayken dokunulduğunda epeyce inançlıdır.

Eaton'ın şarj istasyonları yöneticisi ve Scan & Charge yazılımı ile sıkıntısız kontaklar kurulabiliyor. Bu yazılımlarla birlikte ticari Elektrikli Araç şarjını kolay ve anlaşılır hale getiriyor. Şarj istasyonları yöneticisi, filo yöneticilerine yahut şarj ağı yöneticilerine ilgili güç maliyetleri ve ödeme geliri dahil olmak üzere tüm şarj istasyonlarının durumu ve kullanımı hakkında gerçek vakitli içgörü sağlıyor. Scan & Charge, ticari Elektrikli Araç şoförlerinin araçlarını birden fazla şarj istasyonu tesisinde şarj etmelerini ve maliyet için neredeyse anında geri ödeme almalarını kolaylaştırıyor.

Elektrikli Araç süratli şarj istasyonları pazarı hakkında yorum yapan Yılmaz Özcan, şunları ekledi:

“DC şarjı, şarj ağı operatörleri ve araç filolarını şarj etmek yahut çalışanlarına şarj teklifi sunmak isteyen ticari ve endüstriyel bina sahipleri için olmazsa olmazdır. Yeni serimizin, Scan & Charge yazılım seçeneğiyle birlikte onlar için eksiksiz tahliller sunduğundan eminiz.”

Hibya Haber Ajansı