DünyaHaber Girişi : 17 Nisan 2023 19:26

Emirates ve United ABD bağlantısını artırmak için ortak uçuşlara başladı

Emirates ve United ABD bağlantısını artırmak için ortak uçuşlara başladı

Emirates ve United, Emirates yolcularının ABD’de daha fazla noktaya daha kolay erişmesini sağlamak için uçuş iştiraki başlattı. Emirates yolcuları artık ülkenin en büyük üç iş merkezi olan Chicago, Houston ve San Francisco’ya seyahat ederek United’ın gerçekleştirdiği seferlerle ABD’deki pek çok noktaya kolay kolay ilişki yapılabilecek..

Ortaklığın başlamasıyla birlikte, ABD’ye seyahat eden Emirates yolcuları artık üç aktarma noktası üzerinden United’ın ABD’deki uçuş ağında yer alan 150’den fazla kente ulaşabilecek.

Aynı halde, Dubai’ye ve Dubai aktarmalı olarak öbür uçuş noktalarına seyahat planı yapan ABD’deki Emirates yolcuları da çok sayıda seçeneğe sahip olacak ve United seferlerini kullanarak Chicago, Houston yahut San Francisco üzerinden Emirates’in Dubai uçuşlarına basitçe irtibat yapabilecek. ABD’den seyahat edecek yolcular; Ortadoğu, Afrika, Orta Asya ve Hint Yarımadası’ndaki pek çok nokta dahil Emirates’in Dubai aktarmalı kapsamlı uçuş ağından faydalanarak dünyaya açılacak.

Yolcular uçuşlarda Emirates’in ödüllü hizmetlerinden ve mutabakat kapsamında yer alan bir dizi elverişli seyahat avantajından yararlanılabilecek. Emirates’in ortak uçuşlarında seyahat eden yolcular tüm seyahatlerini tek biletle planlayabilir, havayolunun bagaj hakkından yararlanabilir ve sonuncu varış noktasına kadar kolay bagaj check-in süreçlerinden faydalanabilir.





Emirates ayrıyeten Skywards üyelerine United’ın dünya çapındaki uçuş ağı kapsamında gerçekleştirilen tüm uçuşlardan mil kazanma ve bu milleri harcama imkanı tanıyor.

Ortaklık kapsamında; Atlanta, Austin, Denver, Minneapolis ve Phoenix üzere Emirates aktarma noktalarından ulaşılabilen bir dizi tanınan uçuş noktası yer alıyor. Detroit üzere uçuş noktalarına seyahat planı yapan Emirates yolcuları Dubai’den Chicago yahut Houston’a direkt uçuş gerçekleştirerek United’a ilişkin bir seferle kolay kolay sonuncu varış noktasına temas yapabilir ve uçuş avantajlarından çarçabuk yararlanabilirler. Yurt içi kentlerden oluşan geniş bir uçuş ağına kolay erişim ve üç merkezden birinden ilişki imkanıyla, karşılıklı avantajlar ABD’den Dubai’ye seyahat etmek için Emirates seferlerini kullanan yolcuları da kapsıyor.

Emirates Ticari İşler Lideri Adnan Kazım mevzuya ait şu açıklamalarda bulundu:

“United ile bu tarihi paydaşlığı başlatarak ABD’deki varlığımızı kıymetli ölçüde genişletmiş olmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. United’ın Amerika Kıtası’ndaki geniş uçuş ağı dünyanın dört bir yanındaki yolcularımıza daha fazla seçenek sunmamıza ve artık yurt içinde 150’den fazla noktayı kapsayan daha geniş bir uçuş ağına kolay bir halde irtibat yapabilecek olan tatil, aile/arkadaş ziyareti, iş gezisi emelli yolcular ve öğrenciler dâhil çeşitli segmentlerden gelen talebi karşılamamıza yardımcı olacak.”

Emirates ve United, yolcuların ABD dışında Amerika Kıtası’nda daha fazla varış noktasına basitçe erişmesini sağlayan bir ortak uçuş muahedesine da imza attı. Emirates yolcuları; Kanada, Meksika, Karayipler ve Orta ve Güney Amerika’daki onlarca uçuş noktasından birini tercih ederek tek biletli uçuş programı kolaylığı ve üç merkez (Chicago, Houston ve San Francisco) üzerinden kolay temas üzere imkanlara sahip olacaklar.

Emirates halihazırda Dubai’deki merkezinden ABD’deki 12 kente ek olarak Kanada, Meksika, Brezilya ve Arjantin’de beş uçuş noktasına sefer gerçekleştiriyor.

“Daha fazla fırsat, daha fazla ödül”

Emirates Skywards üyeleri bu mutabakat kapsamında United Airlines’ın milletlerarası ve yurt içi uçuş ağında seyahat ettikleri uçuşlardan mil kazanabilecek.

Emirates ve flydubai’nin ödüllü yolcu sadakat programı dünya çapındaki 30 milyon üyesine özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Emirates’in Amerika Kıtası’nda 17 noktadan oluşan uçuş ağında ABD’deki Boston Logan Memleketler arası Havalimanı (BOS),New York John F. Kennedy Milletlerarası Havalimanı (JFK),Los Angeles Milletlerarası Havalimanı (LAX),Houston George Bush Kıtalararası Havalimanı (IAH),Chicago O'Hare Memleketler arası Havalimanı (ORD),Washington D.C. Dulles Milletlerarası Havalimanı (IAD),Seattle Tacoma Havalimanı (SEA),Newark Liberty Memleketler arası Havalimanı (EWR),Orlando Memleketler arası Havalimanı (MCO),Dallas-Fort Worth Havalimanı (DFW),San Francisco Milletlerarası Havalimanı (SFO),Miami Memleketler arası Havalimanı (MIA) ve Orlando Milletlerarası Havalimanı (MCO) yer alıyor. Emirates ayrıyeten Mexico City (MEX),Toronto (YYZ),Sao Paulo (GRU),Rio de Janeiro (GIG) ve Buenos Aires (EZE) üzere noktalara da seferler düzenliyor.

Hibya Haber Ajansı