ENERJİNE UYGUN KİŞİLERİ HAYATINA AL.

Tanıştığımız herkesin karşımıza çıkması için mutlaka bir amacı,sebepleri vardır.
Hiçbir şeye tesadüf değildir karşılaşmak için.

Bulunduğun enerjiye uygun kişiler hayatına girmek ister.Uyum sağlayan kalır uymayan çıkar gider.

Baziları sınamak, üzmek, sabrını denemek için girer, bazıları ise eksik bilgilerimizi öğretmek, göstermek için, bazıları bizleri her yönden kullanmak, kullandırmak için gelir. ama bazıları vardır ki içimizdeki en iyilerini en mükemmellerini çıkartmak için gelir.

Sizin düşünmeniz bulmanız gereken ise karmanıza katılan kişilerin ne amaçla geldiğini bir an önce saptamak ona göre hareket etmekle olur.

Ne kadar önce anlarsanız sınavınız da o kadar çabuk bitmiş olur yenisi gelmeye hazır olur.

Hayat döngülerden ibarettir bunları çoğumuz bilinçsizce yaparız kendimizi yenilemediğimiz sürece hep aynı modeller devamli bizleri bulacaktır.

Biz de her seferinde kendimizi sorgulamadan düzeltmeden neden bunlar beni bulur diye hayıflanırız.

Hayatımıza gelen bize katılıp eşlik eden kişinin geliş sebebini bildiğimiz takdirde gardımızı almak onunla baş edebilmek aynı zamanda kendimizi yenilemek aynı hataları yapmamakla olacaktır.

Hangimiz bunu sorguluyoruz ki ? Hayatın tokatlarına o kadar alıştık ki.
defalarca yediğimiz halde neden, niçin, sebep demiyoruz.

Farkındalıklar oluştukça sizden alt frekansta olan kişilerin enerjileri hiçbir zaman sizi tutmayacak onlardan sıkılacak ve uzaklaşacaksınız .

Çünkü aynı dili konuşmuyorsunuzdur artık. boşuna enerji kaybıdır böyle insanlarla devam ettirmek.

Bırak ve yoluna devam et sana bir şey katmayan Bir nevi vampir gibi Enerjinizi tüketmeye gelmişlerdir. böyle kişilerden uzaklaşın ki sizinde enerjiniz tükenmesin.

Sizin gittiğinizin farkına bile varmayacaktır bu tipler, çünkü yeni avlar yeni kurbanlar yeni tokatlamalar yapacak kişilere yönelmişlerdir bile vede hemen bulacaklardır bu kadar bilinçsizlik ortada varken.

Gitmediniz diyelim değiştiririm yetiştiririm dediniz, bunda en çok kaybeden siz olursunuz, ne kadar çok bu tip insanlarla beraber olursanız onların alanlarına siz girmiş olacak bakış açınız gerileyecektir.

Kısaca frekansına göre, karmana katılacak kişilerin kalma süreleri sadece sana bağlıdır. Ya yeni yollara yeni kişilere geçiş yada duraklarda bekleyiş.

Seçim sizin yeni enerji alanlarında yollarımızın kesişmesi dileğiyle Sevgiyle kalınız..

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.