GündemHaber Girişi : 28 Mart 2023 17:36

Erbakan: “Milletvekili seçimlerine kendi logomuzla ve adaylarımızla gireceğiz”

Erbakan: “Milletvekili seçimlerine kendi logomuzla ve adaylarımızla gireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Lideri Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile partisinin genel merkezinde gerçekleştirdiği görüşmenin akabinde açıklamalarda bulundu.

Erbakan’ın konuşmasından birtakım satır başları şöyle:

“Biraz önce Sayın Cumhurbaşkanımız, Tekrar Refah Partimizin genel merkezine bir ziyarette bulundu. Kendilerine de bu ziyaretlerinden ötürü en içten teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Kendileriyle önümüzdeki seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Geçtiğimiz hafta Yine Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı’na katılma kararımızı beyan etmiştik. Bu karar doğrultusunda 14 Mayıs’ta milletvekili seçimlerine bütün seçim bölgelerinde kendi logomuzla kendi adaylarımızla gireceğiz. Lakin Yine Refah Partimiz, Cumhur İttifakı çatısı altında yer alacak. Bizim bu ittifak kararımız, belli ilgiler ve prensipler üzerine inşa edilmiş bir karardır. İnanıyoruz ki ülkemizin, milletimizin hayrına olan bu prensiplerimiz, unsurlarımız ortak gayelerimiz haline dönüşecektir.

Milletimizin selametini, ülkemizin geleceğini düşünmek bizim birinci görevimizdir. Bu hassasiyete sahip bir parti olarak geldiğimiz noktada altılı bir kaosa ülkemizi, milletimizi teslim etmemek ismine ulusal ve kararlı bir adım attık. Cumhur İttifakı’na katılmakla ulusal ve kararlı bir aksiyonun içine girmiş olduk. Bununla birlikte unsurlarımızdan, prensiplerimizden de hiçbir vakit taviz vermeyeceğiz.

Milletimiz bilmelidir ki, dün hangi doğruları ve yanlışları lisana getirdiysek bundan sonra da birebirini söz etmeye devam edeceğiz. Yanlışların düzelmesi için, doğruların hakim olması için gayrete devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı