TeknolojiHaber Girişi : 30 Mart 2023 11:06

Excalibur monitörlerde oyunlar daha keyifli, çalışmak daha verimli

Excalibur monitörlerde oyunlar daha keyifli, çalışmak daha verimli

Tasarım dünyasının profesyonelleri ve usta oyuncuların beklentilerini karşılayacak tüm gereksinimler Excalibur monitörlerde kullanıcılarla buluşuyor. Daha güçlü renkler, daha net ayrıntılar ve daha süratli performans sunan Excalibur monitörlerde oyunlar daha keyifli, çalışmak çok daha verimli oluyor. Excalibur 23.8” ile Excalibur 27” monitörler, 200 Hz ekran yenileme süratiyle farkını ortaya koyarken kullanıcıların da tüm ayrıntılara hükmetmesini sağlıyor. Casper, çok yakında gelecek 240 Hz yenileme suratına sahip Excalibur 31.5” modeliyle monitör ailesini geliştirmeye devam ediyor. Kavisli ekran dizaynları sayesinde oyuncuların ya da tasarımcıların odaklanmasını kolaylaştıran Excalibur monitörler, üstün özellikleri sayesinde kullanıcılarının her vakit bir adım önde olmasını sağlıyor.

“Excalibur monitörlerde güçlü performans trend tasarımla buluşuyor”

Gerek profesyonellerin gerekse oyun tutkunlarının bir monitörden bekledikleri canlı renkler, net ayrıntılar ve süratli performans oluyor. Canlı ve varlıklı renklerin en net halini sunan, kullanıcılara oyunun içerisinde olma tecrübesini yaşatan Excalibur monitörler, tüketicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Verimli çalışmayı ve keyifli oyun oynama tecrübesini bir bütünlük içerisinde sunabilen Excalibur monitörler, pek çok ekran teknolojisini bünyesinde barındırıyor. Excalibur monitörlerde bulunan AMD FreeSync ™ ve NVIDIA® G-SYNC® teknolojileri sayesinde imajlarda rastgele bir bozulma olmazken, düşük mavi ışık teknolojisi (Low Blue Light) ile ekrandan gelen ziyanlı ışınlar minimalize ediliyor ve bu sayede gözdeki yanma hissi azalıyor.

“Casper excalibur monitörlerin dikkat çekici 6 özelliği”





Tüm kullanıcılar için en ülkü seçeneklerden olan ve üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra premium dizaynıyla hem oyun tutkunlarına hem de profesyonellere hitap eden Excalibur monitörlerin cezbedici birçok özelliği bulunuyor.

Üstün Ekran Yenileme Suratı ve Reaksiyon Mühleti: Yapılan her işe %100 entegre olacak formda akıcı ve süratli hareket imkanı sağlayan Excalibur monitörler, en güçlü oyunlarda bile kullanıcıların daima bir adım önde olmasını sağlıyor. 200 ve 240 Hz ekran yenileme suratı ve 1 ms ekran yenileme müddetiyle birlikte rakiplerinden farkını ve her şartta üst seviye ekran tecrübesini kullanıcılarına sunuyor.

Kavisli Ekran: 1500 mm yarıçapa sahip eğim ile tasarlanan Excalibur monitörlerle, oyun ve profesyonel işlerin tamamında gerçek üstü bir tecrübe elde edilebiliyor. Göz halinden ilham alınarak sıhhate en uygun formda tasarlanan Excalibur monitörlerle, göz biçimine ahenk sağladığı için çok daha uzun kullanımlar yapılabiliyor.

Üstün Ekran Teknolojileri: Excalibur monitörlerde bulunan AMD FreeSync ™ ve NVIDIA® G-SYNC® teknolojileri sayesinde imgelerde yırtılma, takılma yahut komut gecikmesi olmadan inanılmaz bir tecrübe sağlanıyor.

Zengin Temas Portları: Bir monitörün sahip olması gereken en kıymetli ilişkilerden olan HDMI ve Display portu (DP) ile kaliteli temaslar gerçekleştirmek Excalibur monitörlerle mümkün.

Canlı Renklerin En Net Hali: 16.7 milyonluk geniş renk skalası, 3000:1 kontrast oranı, 300 NIT parlaklık oranlarıyla birlikte Excalibur monitörlerle en üstün sürate en canlı renklerle ulaşılabiliyor. Excalibur monitörler, kullandığı HDR 10 teknolojisi sayesinde imgeye kazandırdığı derinlik tesiri ve binlerce renk tonu ortasından gerçeğe en yakınını sunmasıyla kullanıcılarına en başarılı renk tecrübesini yaşatıyor.

Modern Sınırların Eşsiz Ahengi: Kalın çerçeveli ve kalın gövdeli ekranlara kıyasla 3 kenarı çerçevesiz ultra ince tasarım ile üretilen Excalibur monitörler, geniş görüntüleme alanı ve çağdaş tasarımı eşsiz bir ahenk içinde sunuyor.

Hibya Haber Ajansı