MagazinHaber Girişi : 23 Ocak 2023 17:03

Fatma Girik Anılıyor

Fatma Girik Anılıyor

Sinemamızın mavi gözlü gülü Fatma Girik’in aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümü 24 Ocak 2022’de 1989-1994 yılları arasında başkanlık yaptığı Şişli’de anılacak. Anma etkinliği Şişli Nâzım’da gerçekleşecek. Hikmet Kültür Sanat Evi 24 Ocak Salı 19:00’da.

Fatma Girik Anılıyor

Birçok İsim İştirak Ediyor

Fatma Girik’in yeğeni ve manevi kızı Fatma Ahu Turanlı, kardeşi Günay Girik, bir zamanlar menajeri olan gazeteci-yazar Bircan Usallı Silan ile Ahu Sungur, Betül Işıl Arkın, Burçak Evren gibi sanatçı ve gazeteci dostlarının katılımıyla gerçekleşecek etkinliğe , Cengiz Özkarabekir, Çiğdem Tunç, Engin Çağlar, Gül Sunal, Halil Ergün, Meral Orhonsay, Müjdat Gezen, Nur Sürer, Ümit Efekan ve daha birçok önemli isim.

Fatma Girik Anılıyor

Filiz Akın’dan Görüntülü Mesaj

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncalarından bir diğeri olan Filiz Akın, etkinliğe görüntülü mesaj gönderecek. Anma etkinliğinde dünyaca ünlü piyanist Burçin Büke sahne alarak iki eseri seslendirecek. Moderatörlüğünü Faruk Şüyün’ün yaptığı etkinlikte, Fatma Girik’in ses kaydı yapılmış şarkılarının yer alacağı etkinlikte, davetliler Vadullah Taş Arşivi’nin hazırladığı sergiyi ve etkinliğe özel hazırlanan kısa filmi de izleyebilecek.