SporHaber Girişi : 06 Ocak 2023 14:46

Barcelona ve Atletico Madrid Son 16’da! Fan Token’lar Yükselişte

Barcelona ve Atletico Madrid Son 16’da! Fan Token’lar Yükselişte

FC Barcelona (BAR) ve Atletico Madrid (ATM) fan token, futbolun popülaritesi ve taraftar tutkusu sayesinde başarı potansiyelini artırıyor.

Taraftarlar favori kulüplerinin token’larını ne kadar çok satın alırsa, fan token’larının benimsenmesi ve başarı potansiyeli o kadar artar. Elbette yalnızca bunlar değil, kulüplerin sahadaki başarısı ve kripto ile bağlantılı attığı yenilikçi adımlar da fiyatı direkt olarak etkiliyor. Barcelona ve Atletico Madrid’in fan token’ların yaşanan ufak çaplı artış da tam olarak bu durumu yansıtıyor.

Barcelona ve Atletico Madrid Fan Token’larının Fiyatı Arttı

Kripto sektörü ve spor dünyası kısa süre içerisinde iç içe geçmeyi başardı. Özellikle NFT’ler, fan token’lar ve blockchain teknolojisinin kullanıldığı ürün ve hizmetler, spor organizasyonları sayesinde yeni değerler ortaya çıktı. Kripto ile arasını sıcak tutan Barcelona ve Atletico Madrid de değerlere katkıda bulunan takımlar arasında yer alıyor.

Chiliz tabanlı Barcelona fan token BAR fiyatı son 24 saat içerisinde yükselişe geçti ve 3,75 dolara yükseldi. Atletico Madrid fan token’ı ATM ise 2,57 dolar seviyesinde.