SporHaber Girişi : 16 Ağustos 2022 16:11

Fenerbahçe’de Arda Güler şov yaptı!

Fenerbahçe’de Arda Güler şov yaptı!

Fenerbahçe forması giyen Arda Güler, Kasımpaşa maçında attığı iki golle geceye damga vurdu.

Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan�Fenerbahçe, rakibini gol yağmuruna tuttu. Sarı-lacivertlilerin 6-0’lık skorla kazandığı karşılaşmaya genç yıldız Arda Güler, attığı 2 golle maça damga vurdu.

TRT Spor’da konuşan Nihat Kahveci, Arda Güler’in performansını değerlendirdi, genç futbolcudan övgüyle bahsetti.

Nihat Kahveci, “Dünyanın çok büyük yıldızlarıyla oynadım. Ronaldo’dan Zidane’a kadar hiçbirisiyle fotoğraf çektirmem ama bütün yanlarıyla Arda’ya karşı inanılmaz bir sevgim var” dedi.

Arda Güler’in gol attığında diğer takım taraftarlarının da mutlu olduğunu ifade etti. Nihat Kahveci, “Arda’ya nasihat veren çok olacaktır. Arda olmuş, bırakın çocuğu. Oynadığı her dakikanın kıymetini biliyor.” ifadelerini kullandı.

Arda Güler maçta Kasımpaşalı forması giren futbolcu ile mücadele ediyor.

BU GOLE ULAŞAN EN GENÇ FUTBOLCU: ARDA GÜLER

Arda Güler, Opta’nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08’den bu yana 5 Süper Lig golüne en genç yaşta ulaşan oyuncu oldu.

KASIMPAŞA TARAFTARI ALKIŞLADI

Müsabakanın 69. dakikasında oyuna girdi. Ayrıyeten Güler, 86 ve 90+2. dakikalarda attığı güzel gollerle maçın sonucunu belirledi. Arda’nın kaydettiği golleri Kasımpaşalı taraftarlar da alkışladı. Karşılaşmanın sonunda sarı lacivertli taraftarlar genç oyuncuyu tribüne çağırdı. Tribüne giderek taraftarı selamlayan Arda Güler oyunuyla büyük alkış aldı.

Arda Güler maçta Kasımpaşalı forması giren futbolcu ile mücadele ediyor.

Fenerbahçe formalı Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında?

Arda Güler, Fenerbahçe forması ile gösterdiği başarılı performansın ardından araştırılan isim olmaya başladı. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen taraftarların gönlünde taht kurdu. Arda Güler, kariyeri ile araştırılan isim oldu. Peki, Arda Güler kimdir, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 9 yaşındayken Gençlerbirliği alt yapısında futbola başladı. Arda Güler, 14 yaşına geldiğinde Fenerbahçe tarafından keşfedilip alt yapı kadrosuna dahil edilmiştir. 2019 yılında ise Fenerbahçe U16 takımında oynamaya başlayan Arda Güler, 2021 yılında U19 takımına alındı. Tarihler Temmuz 2021’i gösterdiğinde ise Arda Güler A takımda forma beklemeye başladı. Arda Güler sol ayağına hakimdir.

Arda Güler'in gol sevinci