SporHaber Girişi : 28 Aralık 2022 15:51

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Jorge Jesus Hatayspor maçını konuştu

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Jorge Jesus Hatayspor maçını konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktör Jorge Jesus, Atakaş Hatayspor’u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmeler yaptı.�

Fenerbahçe,�Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında konuk ettiği Hatayspor‘u 4-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Sarı lacivertlilerin Teknik Direktörü Jorge Jesus, 4 golle kazandıkları Hatayspor maçını değerlendirdi.

“OYUNCULARIMI VE TARAFTARLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Hatayspor karşısında çok iyi bir galibiyet aldıklarını kaydeden Portekizli teknik adam, “Oyuncularımı, taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Sonuna kadar inandılar, takımlarını desteklediler. Üst üste 2 yenilgiye rağmen yapabileceklerimize inandılar. 4 attık ama 6-7 olabilirdi. Kaleyi bulan şut sayımızın en yüksek olduğu maçtı. 15 şutun 4’ü gole dönüştü.” dedi.

Çok pozisyon ürettikleri bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını söyleyen Jesus, “Çok pozisyon ürettik. İyiydik. Galibiyetlere geri dönmek istiyorduk. Döndük. Taraftarlarımızı mutlu eden bir galibiyet aldık. Mutluluk demişken umarım neşe, mutluluk dolu bir yıl olur. Biz de mutlu sona ulaşırız.” diye konuştu.

Taraftara ayrı bir parantez açan Jesus, “Taraftarlarımıza ne diyeceğimi bilemiyorum. Her zaman yanımızdalar. Buraya ilk geldiğim andan itibaren bana destek verdiler. Biz acı çekerken acı çektiler, mutluyken mutlu oldular. Biz birlikteyiz.” ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus, Hatayspor galibiyeti her anlamda çok önemli

Portekizli teknik direktör Jesus, “Maça çok iyi başlamadık ama kısa süre içerisinde bulduğumuz üst üste goller bizi rahatlattı. Buna rağmen devre bitene kadar aradaki farkı daha da açabilirdik, fakat son vuruşlarda başarılı olamadık. İkinci yarıda da sahada aynı istek ve arzuyla oynadık. Rakip kaleye gitmekte zorlanmadık fakat bu bölümde de topu filelerle buluşturmakta sıkıntı yaşadık. Son bölümde rakibimizin de direncini kırmayı başardık ve yine kosa süre içinde bulduğumuz iki golle mücadeleyi farklı kazandık. İki yenilginin ardından bu galibiyet hepimize moral oldu, oyuncularımı kutluyorum” dedi.