MagazinHaber Girişi : 29 Kasım 2023 12:32

Fenomen Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Eylül Öztürk ne iş yapıyor?

Fenomen Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Eylül Öztürk ne iş yapıyor?

Yurt dışı çıkış yasağı konulan Eylül Öztürk’ten açıklama gelmesiyle birlikte gündemde yer aldı. Fenomen Eylül Öztürk vatandaşlar tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında. 5 milyon dolarla ABD’ye gittiği iddia edilen Eylül Öztürk’ün hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, Eylül Öztürk kimdir? Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Eylül Öztürk Kimdir?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir’de doğdu. Ailesinin yurt dışında görev yapması sebebiyle uzun yıllar yurt dışında yaşadı.

Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Bu sırada da Belçika’da uluslararası bir tiyatro grubunun seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda ve yabancı müzikallerde rol aldı.

eylül öztürk

İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı’ndan sonra ,Türkiye’de üniversite hayatına Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünde devam eden oyuncu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” yarışma programı ile büyük bir ivme yakaladı.

2017 yılında iş insanı Barış Kenan Özkan ile evlendi,bu evlilikten Alex ve Alice adında 2 çocuğu dünyaya geldi.

2018 yılında “4 Kadın Zamanı” programının dört sunucusundan biri olan Eylül Öztürk, 2019 yılında ise “Eylül Öztürk ile Hey Anne” programının sunuculuğunu yaptı.

Yetersiz Bakiye tiyatro oyunu ile Türkiye’nin en çok oynanan yapımlarından birinin kadrosunda Ayferay karakteri ile 400ü’ün üzerinde oyunda sahne aldı.

Bir dönem oyunculuk yapan Eylül Öztürk, şimdilerde güzellik salonları işletiyor. Aynı zamanda kendi markasının kozmetik ürünlerini de satışa sunuyor.

Öztürk, bir süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika’da yaşıyor.

EYLÜL ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirilen Eylül Öztürk’ten konuya ilişkin açıklama geldi. Zaten yurt dışında yaşayan Öztürk konuyu avukatına danıştı.

Konu ile ilgili ilk açıklama Eylül Öztürk’ten geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öztürk, “Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım” ifadelerini kullandı.

Yurt dışında olduğu için nasıl ifade vereceğini bilmediğini belirten Öztürk avukatıyla konuştuktan sonra da detayları paylaştı.

“ÇOK BÜYÜK BEDEL ÖDEDİM”

Öztürk açıklamasının ardından paylaştığı videoda ise, “Korumaya çalıştığım, elimden geleni yaptığım imajımın çöp olduğuna mı yanayım, insanların gözünde ne hale düştüğüme mi yanayım, sağdan soldan bakışlar karşısında ezildiğime mi yanayım, ailemin her arayana kendilerini ispat etmeye çalıştıklarına mı yanayım… Çok büyük bedel ödedim be” dedi.