GEÇ ÇEK DEDİ UMUT OLDU…

Merhabalar…
Bir Sanatçı o kadar kolay yetişmiyor. Duygu yüklü ,umut yüklü, gelecek yüklü ona rengini katacak, düşünmeye zorlayacak ülkenin havasını değiştirecek, heyecan oluşturacak, herkesin ayrı pencerelerden bakabilmesini sağlayacak aynı zamanda dinleyenlerin kendilerinede pay çıkarabileceği bu parça çok iyi geldi gerçekten herkese…

Neler olmadı ki son yıllarda hayatımızda hiç yaşamadığımız pandemi illetinden tüm dünya etkilenirken biz de payımıza düşeni aldık.
Ekonomik yönden Güçlü olduğumuzu düşündüğümüz bu dönemde olmadığımızı gördük .Piyasalara olumsuz etkileri biz vatandaşlarında dolayısı ile etkilerini yaşadık, yaşamaktayız.

Hiçbir şeyin hazırlığı olmadığı gelmekte olan tehlikeleri zorlukla karşıladık güçlü olanlar Yani arkası sağlam olanlar yere sağlam basanlar fazla etkilenmedi ama orta kesim mücadelesinde yenik düştü.

Siyasete girmek istemiyorum bunda gerekli bilgiye sahip olmadığimı düşünüyorum kendi penceremden görebildiklerimi yansitabiliyorum sadece neler oluyor neler dönüyor?
Herkesin kendine göre bir görüşü fikri olabileceği görüşündeyim Bu yüzden kimsenin kimseye akıl vermesine gerek yok.

Aklı olan değerlendirir akılsız olan zaten bildiğini yapar. Sanat işte burada başlıyor tüm duyarlılığıyla sadece bir konuyu değil birçok konuyu tek parçada dile getirebiliyor İsteyen istediği yerden alsın diye ,müziğin içinde o kadar çok konu var ki ve öyle güzel sıralanmış ki tek bir taraftan alınamıyor Ne güzel değil mi?
Bunu yapan sanatçının önünde saygı duymamak mümkün mü?
Yüreğine sağlık Tarkan Tevetoğlu herzaman yolun açık olsun.
Umarım dinleyenler sadece müziğin ritmine bakmaz sözlerine de dikkat ederler…
Güzel günlere gerçekten , hepimizin ihtiyacı var inşallah kavuşuruz…
Sevgilerimle…
Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.