SporHaber Girişi : 27 Temmuz 2022 18:16

Genç Girişimcilerden Spora Farklı Boyut

Genç Girişimcilerden Spora Farklı Boyut

Sporu Zirvede Yaşa: Antrenoryum

Genç girişimciler İbrahim Atakan Alkan ve Muhammed Yusuf Aydın sporu seven herkesin bir arada olacağı ‘Antrenoryum’  web sitesini kurdu.

Antrenoryum internet sitesi aracılığıyla; spor yapmak isteyenler ve  özel ders veren eğitmenler kolaylıkla iletişim kurabilecek.

İşletme hakkında açıklama yapan İbrahim Atakan Alkan ve Muhammed Yusuf Aydın; “Spor yapmak isteyen ancak çok fazla vakit bulamayan insanları esnek saatler içerisinde istedikleri yer ve zamanda sporla buluşturabilme fikri ile yola çıktık. Günümüzde iş temposu giderek yoğunlaştı ve insanlar hareketsizliğe mahkum kılındı. Spor ihtiyacını düzenli bir şekilde karşılayabilmek zorlaştı ve bu durumu çözebilmek başladığımız işte en önde gelen maçlarımızdan bir tanesi. Genci yaşlısı herkesin belli bir spor kültürüne sahip olabilmesini hedefliyoruz. Sporu bir yaşam biçimi haline getirebilmeyi, kendimize vizyon edindik” sözlerine yer verdiler.

 
 

Neden Antrenoryum’u Tercih Etmeliyim?

Spor yapmak istiyorsunuz ancak çok yoğun bir temponuz mu var? Uzun süreli taahhütler istemiyor musunuz? Gittiğiniz yerlerde herkese verilen genel programlardan sıkıldınız mı? Antrenoryum’da bu tür yaklaşımlardan ziyade kişinin amaçlarına ve ihtiyaçlarına göre esneklik gösterebilen bir yapı mevcut. Antrenoryum’da istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, yetkin eğitmenler ile kendi hızınızda çalışmanıza olanak sağlıyor. Sizinle özel olarak ilgilenen bir eğitmenle birlikte; zaman ve konum problemini ortadan kaldırılıyor.

Programınızı işinizin yoğunluğuna göre dilediğiniz gibi ayarlayabilir ve sürdürebileceğiniz bir egzersiz programına sahip olabilirsiniz. Sadece egzersiz değil beslenme ve uyku alışkanlıkları konusunda da yardım alabilirsiniz. Spor Bilimleri Fakülteleri’nde eğitim almış antrenörlerimize ek olarak sporcu diyetisyeni ve spor fizyoterapistlerimizle de ihtiyaca ve amaca özgü, kişiselleştirilmiş, en verimli ve kaliteli hizmeti vermek için sizlerle.

Antrenoryum Nitelikli Eğitmenleriyle Amacınıza Uygun Farklı Seçenekler Sunar

Sağlıklı bir yaşam sürmek için spor yapmak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Basketbol oynamayı çok seviyorsunuz ancak hiçbir altyapınız yok mu? Lisanslı bir futbolcusunuz ve eksiklerinizi giderebilmek için özel antrenmanlara mı ihtiyacınız var? Kendi vücudunuzu daha iyi tanıyabilmek ve bunu nasıl yapabileceğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? Endişe duymanıza hiç gerek yok çünkü nedeni ne olursa olsun sporu seven herkesin buluştuğu adres Antrenoryum sizi, amaçlarınızı ve ihtiyaçlarınızı bir numaralı odak noktası haline getiriyor. Bunu yaparken spor ekosistemindeki her bir bireye ulaşabilmek adına geniş bir branş yelpazesiyle ve en kaliteli okullarda öğrenim gören, bunu yeterli görmeyip kendini sürekli geliştiren nitelikli eğitmenleriyle hizmet veriyor.

Girişimcileri tanıyalım

İbrahim Atakan Alkan kimdir?

2006 yılında futbol hayatına başladı. Beşiktaş JK ve Kasımpaşa Spor gibi kulüplerde forma giydi. Sonrasında futbol hayatına amatör kulüplerde devam etti. 2018 yılında futbol hayatını noktaladı. 2015 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni kazandı ve 2020 yılında üniversiteden mezun oldu. Okula başladığı ilk yıldan beri antrenörlük kariyerini sürdüren Alkan, 2018 yılının sonunda ‘’İstanbul’un her yerinde özel ders!’’ formatını oluşturdu. 2018 yılından itibaren İstanbul’da, çocuk ağırlıklı olmak üzere 4500’den fazla ders verdi. 2021 yılında Gelişim Üniversitesi Hareket ve Antrenman Bilimleri Yüksek Lisans programına başladı.

Muhammed Yusuf Aydın kimdir?

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği mezunu. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde bitirme tezini espor üzerine yaptı. Marmara Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ortaklığında düzenlenen Espor okuryazarlığı eğitimini başarıyla tamamladı.Gebze Teknik Üniversitesi tarafından verilen temel bilgi teknolojileri kullanımı eğitim programını yüksek başarıyla bitirdi. Europass geçerliliği olan Advanced Level (C2) İngilizce sertifikasına sahip. Spora basketbol ile başladı. Basketbolun temellerini Bursa’da Yeşimspor’daaldı ve İstanbul Basketbol Altyapı Ligleri’nde genç takım düzeyinde iki sene lisanslı basketbol oynadı (Genç Boğaziçi Spor Kulübü ve Balkan Yeşilbağlar Spor Kulübü). Basketbolu bıraktıktan sonra eğitim hayatına devam etti ve aynı zamanda Twitch adlı canlı yayın platformunda içerik üretti. İstanbul’da okullar arası satranç ve masa tenisi turnuvalarında boy gösterdi.

Detaylı bilgi için https://www.antrenoryum.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:

0536 026 66 30

0538 216 80 61

[email protected]