GündemHaber Girişi : 13 Nisan 2023 10:50

Genç iş insanı şarkıcı oldu

Genç iş insanı şarkıcı oldu

Özgür Arslan, gayrimenkul kesimindeki başarılarına sevilen müziklerini da ekledi. Hobi olarak müzik söyleyen genç insanı, kelam ve müzikleri kendine ilişkin “hip hop” şekli müziklerini müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Bilhassa Z jenerasyonu tarafından büyük beğeni toplayan “Vazgeç”, “Hadi Dön Gel”, “İhanet” ve “Yalandan İbaret” isimli müziklerinin klipleri toplumsal medya platformlarında binlerce kere izlenen genç müzikçi, sanat dünyasındaki mesleğinde giderek yükseliyor.

“Hem gerilim atıyorum hem hayalimi gerçekleştiriyorum”

Özgür Arslan, müzik söyleyerek iş dünyasının gerilimini üzerinden attığını söylüyor. “Şarkılar benim için bir tutku.” diyen genç sanatçı, “Uzun yıllardır müziklerle içli dışlıyım. Hislerimi müziklere dökerek hem gerilim atıyorum hem de hayalimi gerçekleştirmiş oluyorum.” tabirlerini kullanıyor. Müziklerinin her yaştan beşere hitap ettiğini vurgulayan genç müzikçi, “Özellikle ‘Z kuşağı’ dediğimiz gençler müziklerimi çok beğeniyor. Toplumsal medyadan çok hoş yorumlar alıyorum. Bununla birlikte beni eleştirenleri de dikkate alıyorum. Şarkıcılığı ve müziklerimi daima geliştiremeye çalışıyorum.” biçiminde konuşuyor.

“Ünlü olmak için müzik söylenmez”

“Benim için ünlü olmak kıymetli değil, bir unvan bırakmak kadar hoş bir his olamaz. Beni seven ve müziklerime kıymet veren insanlara bedel katınca kendimi ünlü hissediyorum. ” tabirlerini kullanan müzikçi, şöyle devam etti: “Herkes ünlü olmak, çok dinlenen bir müzikçi olmak isteyebilir. Bu çok doğal karşılanabilir. Lakin benim ideolojim şu; ünlü olmak için müzik söylenmez! Ben ünlü olmak için yola çıksaydım kolay yoldan ünlü olan birçok fenomen üzere farklı şeyler yapardım. Ancak ben kendimin değil, müziklerimin ünlü olmasını istiyorum. Müziklerimle insanlara paha katmak istiyorum. Müziklerimi dinleyen insanların kalbine, ruhuna dokunmak istiyorum. Bugüne kadar aldığım yansılara bakınca bunu başardığımı ve hakikat yolda olduğumu görüyorum. Bu bana büyük bir huzur veriyor ve hedeflerim için motivasyon sağlıyor.”

“Çok büyük hedeflerim var”

Hem iş dünyası hem sanat dünyası için çok büyük gayeleri olduğunu belirten Özgür Arslan, “Gayrimenkul dalı ve sanat dünyası birbirleri ile çok zıt mecralar fakat ben her iki mecrayı harmanlayarak kendime bir meslek gayesi çizdim. Her iki dalda de çok büyük hedeflerim var. Bir yandan işlerimi geliştirirken bir yandan da yeni müziklerle ve yeni albümlerle sanatımı icra etmeye devam edeceğim.” diyor.

Genç müzikçi, girişimcilere ve gençlere de şu tavsiyelerde bulundu: “Benim için gelecek, her vakit artık başlar. İnsanlara hayallerinden asla vazgeçmemelerini öneriyorum. En ufak bir berbat yorumda vazgeçerseniz, kaybedersiniz! Kim ne derse desin düşünmeyin. Zira gelecek artık başlar! Mesleğinizde asla pes etmeyin. İflas etseniz bile, kaybetseniz bile tekrar kalkıp tekrar başlayın. Amaçlarınıza ulaşacağınızı asla unutmayın.”