GÖLGE ETMEYİN YETERLİ…..!

Sağlığa ,başarıya, mutluluğa  bolluğa zenginliğe  giden yoldayım .
 Karşıma çıkacak ve engellemeye çalışacak kıskançlara ,tembellere,
uyumsuzlara, doyumsuzlara söylenecek tek sözüm benden, çevremden uzak durun.

Sizin hastalıklı beyninizle Narsist düşüncelerinizle sizi baş başa bırakıyorum.
Benim kimseyle derdim yok Kendi Dünyam, kendi düşüncelerim, kendi çalışmalarımla ailem ve sevdiklerimle yeterince mutluyum.

Çok zor olduğumu söylerler Evet oldukça zorum Beni anlamak her babayiğidin harcı değil karşımdakinin açığını bulduğum  anda hiç acımam.

Bana yaklaşmak isteyenler ya olduğu olmalı,ya göründüğü gibi olmalı diyorum. Dürüst ,samimi ve yalanı hiç olmamalı zira kaçınılmaz hemen  anlıyorum.

İş dünyasında öyle kaypak insanlar var ki ayağını kaydırmak için ne lazımsa Onu yapıyorlar burada akıl ve zeka giriyor devreye IQ’su iyi olan kazanıyor tabii ki .
O yüzden karşındakini  harcamaya çalışan embesiller yarı yolda kalıyor bu tip insanlarla uğraşmak kimi insana zor gelse de beni güçlendiriyor.

Onların kafalarından geçenleri hemen algıladığım için  onların algılamalarıda zaman aldığindan  bir tek şeye kafaları çalışmasıyla çok eğleniyorum.
Onlarda bir yerde Haklılar o kadar kafası çalışmayan kendini kullandıran kadınlar var ki herkesi aynı zannediyorlar.

Zor bu zamanda ayakta durabilmek çok zor, kalabilenlere, direnebilenlere, ödün vermeden haķkını arayanlara selam olsun mutluluğa, başarıya, bolluğa, berekete giden yollarında şansları her daim  açık olsun.
Sevgilerimle……
Emel ArazĞ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.