Haber Girişi : 15 Haziran 2021 16:34

Pendik’in Eski Takımlarından Gönül spor

Pendik’in Eski Takımlarından Gönül spor

Pendik’in eski spor takımlarından olan Gönül spor ‘un o zaman ki kadrosundan bazı kişilerin anıları ve teşekkürleri.

AKIN KIRÇİÇEK ”Erol hocam o günü dün gibi hatırlıyorum. Bu fotoğrafın aynısından bende de var, takıma sonradan katıldığım için bana forma kalmamıştı. Kaleci kazağı giydikten sonra fotoğrafa girmiştim. Ortada soldan ikinci benim, o turnuvada hiç unutmuyorum ilk maçımda 3 gol atmıştım”.

VEYSEL KAYA ” Mükemmel Abiciğim keşke o günler geri gelebilseydi. O zamanlar her şey çok güzeldi”.


ABDULLAH ATİLLA YILMAZ ”Erol abi ben sizin değiminizle Apo, güzel günlerdi o günleri çok özlüyorum. O zamanlar herkes benden bu topçu olur diyorlardı ama şartlar beni mali müşavir yaptı. Eski günleri hatırlattığın için teşekkürler”.


TAHSİN KAYA ”Erol abi çocukluğumuz, gençliğimiz senin yanında çok güzel geçti. Üzerimizdeki emeklerin için çok teşekkür ederim”.


AYHAN DEMİRAL ”Rabbime ne kadar şükredebilirim ki. Bu kadar güzelliği bir araya getirip beni de onların arasına katmış, burada olan olmayan tüm dostlarımıza evet dostlarımıza Allah’ın selamını yolluyor ve iyi ki varsınız diyorum. Erol kardeşime de teşekkürü bir borç bilirim, bu dostlara kavuşturduğu için, sağ ol Erol abim bu konuda hakkını ödeyemem”.


HALİL KURT ”Hocaların hocası Erol Abi’nin maç taktiği ile finale çıkmıştık. Pendik sahasında final maçında sakat sakat maça çıkmıştım ve benim yüzümden farklı yenilmiştik, kendi adıma çok kötü bir maç çıkarmıştım. Yıllar geçse de bu maçı unutamam, oysaki Turnuva’nın en iyi kalecisi bendim. Kimsenin yüzüne bakamadan sahayı terk etmiştim”.