Haber Girişi : 07 Şubat 2022 14:15

Güç Oldu Ama Üç Oldu: 3 – 2

Güç Oldu Ama Üç Oldu: 3 – 2

2. Lig Beyaz grupta mücadeleler Pendikspor kendi ve seyirci avantajını iyi değerlendirerek maçı 3 – 2 kazandı.

Pendikspor; en yakın rakibine bir maç eksik olmasına rağmen 14 puan fark atarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye başlıyor.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Pendikspor maça hızlı başladı. 24 Erzincanspor kalesi önünde gol arayan Pendikspor, iki mükemmel şutu, Erzincansporun kalecisi kurtararak gole izin vermedi. Maçın 22. dakikasında Ender ataklarla Pendikspor ceza sahasının içine giren Muhammet Demirci, takımının golünü kaydederek 1 – 0 Erzincansporu öne geçirdi.

Bu golden sonra maçın 25. dakikasında Taha Balcı, Pendiksporun golünü kaydederek eşitlik sağladı.

Maçın bitimine 2 dakika kala 43. dakikada maçın yıldızı, Pendiksporun başarılı oyuncusu Zait Fındık, ceza sahasının dışında mükemmel bir vuruşla Pendiksporu 2 – 1 öne geçirdi.

Bu golle Pendikspor ilk yarıyı 2 – 1 galip girdi. Maçın 2. yarısında konuk takım Erzincanspor, maçın 65. dakikasında 2. yarıya oyuna giren sefa çipili Erzincansporun golunu kaydetti. Bu golle Pendikspor galibiyet korumayamadı.

MAÇ 2 – 2

Bu dakikalardan sonra her iki takımda gol arama şansını bulsa da bir türlü istenilen gol gelmedi.  Maçın 90. dakikasında oyunun içine giren Bekir Karadeniz oynadığı güzel oyunla maçın 90 + 4. dakikasında Pendiksporun golünü kaydederek Pendikspora büyük avantaj sağladı.

Pendikspor maçı 3 – 2 kazandı.