SporHaber Girişi : 16 Şubat 2022 10:33

Güle Oynaya Lider:  Pendikspor  3 – Tarsus İdman Yurdu 1 �

Güle Oynaya Lider:  Pendikspor  3 – Tarsus İdman Yurdu 1  

TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. hafta müsabakasında, Mersin deplasmanından üç puanla dönen kırmızı beyazlılar, en yakın rakiplerine 16 puan fark atarak liderliklerini sürdürdü.

Ligde kendinden emin adımlarla ilerleyen Pendikspor, şampiyonluk için artık gün sayıyor. Bucaspor ve Amedspor’un puan kaybettiği haftada 3 golle rakibini mağlup eden Pendikspor, en yakın rakibine 16 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturuyor.

Tarsus İdman Yurdu 19. dakikada Uğur Arslan Kuru’yla 1-0 öne geçmeyi başardı.

Golün ardından Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü oyuncularını sık sık uyardı. İleriye dikine paslar yaparak çıkmaya çalışan Pendikspor, maçın 45 dakikasında aradığı fırsatı buldu. Sertaç Çam’ın ara pasıyla buluşan Taha Balcı, maça beraberliği getiren golü kaydetti 1-1.

Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya Pendikspor hızlı başladı. Görkem Bitin takımını öne geçiren golü attı 1-2. Kanatları etkili kullanan Pendiksporlu futbolcular, 88. dakikada topu sağ kanatta Serdar Cansu ile buluşturdu. Serdar’ın muhteşem ortasına Onur Eriş tertemiz bir kafa vuruşuyla yanıt verdi ve Pendikspor’un maçtaki üçüncü golünü kaydetti 1-3.