GÜZEL TABLO ÇİZDİLER

Pendik siyasetinde özlediğimiz tabloyu çizen iki siyasetçiyi sizlere takdim ediyorum. Ahmet Cin Pendik Belediye Başkanımız çok değerli bir abimizdir Süleyman Turan Pendik İyi Parti ilçe Başkanı çocukluk arkadaşım Pendikspor’da bir dönem beraber futbol oynadık en son benim son maçımdır ona gol ortasını yapmış Başkan kafayla topu filelerle buluşturmuştu. Samimi bir arkadaşımdır. Son zamanlarda arkadaşım diye demiyorum müthiş bir performans sergiliyor. Aktif siyaset yapıyor. İnsanlara dokunuyor; açık yüreklere dokunuyor. Her yerde onu görüyoruz. Hakkını veriyor. Dün dini içerik kitapların fuarının açılışını Belediye Başkanımızla bir araya gelerek yaptılar. İnanın çok hoş bir tabloyu çizdiler. Pendik Gazetesinin Metin Yazıcı’sı da vardı; kurdeleyi birlikte kestiler. Üç değerli kişi methetmeyeyim de napayım. Kitap denince sular durur; kim hizmetindeyse kitapların, emirlerinde kullansınlar beni; o raddedeyim.
Belediye Başkanımız Ahmet Cin kitapları seviyor.
Belediyemizin neredeyse her mahallesinde kütüphaneler mevcut. Destekliyor okuyanı. Üniversite öğrencilerine 750 tl burs sağladı; her öğrenciye.
Kültürel faaliyetlerini takdir-i şayan buluyorum. Son olarak verilen tablo, bu resim; içimizi ısıtıyor. Hep böyle olunsun. Siyasiler birbirini eleştirmeyip, takdir etseler; bir işin ucundan da bende tutayım deseler; kınamak yerine, övgü methetme olsa; dillerde kinaye yergi yerine…

Pendik’te güzel işler oluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.