GÜZEL YAŞAYINIZ

Süt ürünlerinden uzak durunuz. Ekmekten uzak durunuz.
Sigaradan uzak durun demişmiydim ondan da uzak durun.
İçkiden ve kumardan uzak durun dememe gerek var mı? Yok bence.

Ürünün raf ömrünü uzatabilmek için süt ürünlerine yoğurt’a süte kimyasal madde katıyorlar “gluten” asla kullanmamamız gerekiyor.

Senin sağlık bakanlığın bunlara izin veriyor senin sağlığını ne zaman düşündü de şimdi aşı konusunda seni düşünsün.

Süt ürünlerinden ve ekmekten uzak durursanız gün içindeki performansınızda bir değişiklik olacaktır uyuşukluğunuz halsizliğiniz yorgunluğunuz isteksizliğiniz hep gidecek hayata yeniden başlamış gibi olacaksınız.

Sütün sadece memeden kesilen bebeklere faydası vardır. Onun haricinde faydası pek yok hatta vücuda zarar verebilir yapışkan bir sıvıdır akışkan değildir genç ve orta yaş ve yaşlıların böyle besini almasının fayda getirmeyeceğini söylemek isterim akışkan sıvılar tüketilmelidir her zaman su gibi.

Bol bol su içelim. Suyu susadığımız için değil oksijenin vücutta gitmediği yerlere oksijeni ulaştırmak için içmeliyiz. 90 kilo birinin içeceği su miktarı egzersiz 3 litredir. Su içmediğimiz zaman farkında olmadan sinir kat sayımız artmaktadır. Beyni su ile beslemek gerekiyor bol bol oksijenli ortamla desteklemek şart. Odamızı sık sık havalandırmamız gerekir.

Su her zaman kitaplar gibi başucunda durmalıdır insanın yoksa kimsenin aklına su içmek gelmiyor sürahiyle odaların her bir yerine su koyulmalıdır.

Ve yürüyüş yapınız. 20 dakikayla başlayın yavaş yavaş artırırsınız. İşine 3 km yakın bir yerde oturan birinin işine yayan gitmemesi büyük bir kayıptır. Kalbinizi yürüyerek koruyunuz.

Bir de olumlu bakın her şeye. Başınıza ne geldiyse sakin kalın ve ne geldiyse Allah’tan yardım isteyiniz o işin üstesinden gelebilmeniz için o iradeyi gösterilbilmeyi isteyiniz.
Öfkelenmeyiniz. Öfkeleniyorsanız emin olun Allah’la bağlantınızda sorunlar var demektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.