Kültür ve SanatHaber Girişi : 24 Haziran 2022 17:57

Hafta sonu için ‘Ne Varsa Pendik’te Var’

Hafta sonu için ‘Ne Varsa Pendik’te Var’

Pendik’te hafta sonu ne yapabiliriz diye düşünmeyin. Pendik gazetesi olarak sizlere bu konuda alternatif önerilerimiz var. Sevgili okurlarımız için yolculuk tercih planınızı oluşturuyoruz.

DENİZ MANZARALI HAYALTEPE

Sabah uyandınız, güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsunuz.

O zaman; Hayaltepe Sosyal Tesisleri’nde deniz manzaralı bir kahvaltı sizi bekliyor. Adresi veriyoruz not alabilirsiniz: Çınardere Mh. Mehtap Sk. No:15 (Pendik Spor Tesisleri Yanı) Kalabalık olma ihtimali var. Randevu oluşturabilirsiniz.

KURNAKÖY’DE DOĞA İLE BAŞ BAŞA

Doğa ile iç içe bir kahvaltı için ise; Kurnaköy’ü tercih edebilirsiniz. Bir köy konağında dinlenebilir ve köy sakinleri ile keyifli bir sohbet edebilirsiniz.

GÖZDAĞI VE YÜRÜYÜŞ

Çay, kahve molalarını Gözdağı Sosyal Tesisleri’nde verebilirsiniz. Sonrasında bir doğa yürüyüşü size iyi gelecek.

ALIŞVERİŞ İÇİN PENDİK’TE HER ŞEY VAR

Alışveriş yapmak isteyenler için; Cumartesi Pazarı,  AVM’yi tercih edecekler için de açık alanda rahat rahat dolaşabilecekleri Viaport’u önerebiliriz.

PENDİK ÇARŞI’YA UĞRAMADAN OLMAZ ÜSTELİK KAHVE FESTİVALİ BAŞLADI

Biliyoruz hafta sonu bir hayli kalabalık olan Pendik Çarşı biraz yorucu olabilir. Ama Pendik Sahil etkinlik alanında bugün başlayacak olan Anadolu Kahve Festivali 25-26 Haziran’da devam edecek.

Lezzeti, bilgiyi ve eğlenceyi birlikte sunan festivalde; birbirinden özel kahve türleri, kahve pişirme yöntemleri, kahveye dair tarihi ve güncel bilgiler, tadım testleri, workshop ve yarışmalar yer alacak.

AKŞAM KONSER DE VAR

Festival Programı kapsamında; 24 Haziran saat 21:00 – 24:00 arasında Irmak Arıcı, 25 Haziran Eypio, 26 Haziran ise Gripin konser verecek.

 

 

[ux_slider]

[ux_image id=”65465″]

[ux_image id=”65466″]

[ux_image id=”65467″]

[ux_image id=”65468″]

[ux_image id=”65469″]

[ux_image id=”65470″]

[ux_image id=”65471″]

[/ux_slider]

https://youtube.com/shorts/k-79ADVFb0s?feature=share