*HAK*LI MÜCADELE, HAK*SIZ SOYKIRIM*

*HAK*LI MÜCADELE, HAK*SIZ SOYKIRIM!!*
7 Ekim 2023'ten bugüne tam 1 yıl oldu! Siyonist İ*trail'in, Filistin'in Gazze şeridinin farklı bölgelerine gece gündüz durmaksızın havadan, denizden ve karadan yaptığı saldırılar,  bombardımanlarla, 
Filistin'in tüm şehirleri, yaşam alanları yerle bir edilmiş, toprakları işgal edilmiş durumda.! 
SOYKIRIMCI  İ*TRAİL FİLİSTİN'E BAŞLATTIĞI SAVAŞIN YILDÖNÜMÜNE KADAR GAZZE'NİN FARKLI YERLERİNE
BOMBA YAĞDIRMAYA DEVAM ETTİ. DÜZENLEDİĞİ SALDIRILARDA BİNLERCE SAYIDA FİLİSTİN'LİNİN ŞEHİT OLDUĞU BİNLERCE SAYIDA KİŞİNİN DE YARALANDIĞI BİLDİRİLDİ.
Yaklaşık 2,5 milyon kişinin yaşadığı Gazze Şeridi'nde, İsrail'in saldırıları ve tehditleri nedeniyle Filistin'lilerin zorunlu göç çilesi bitmedi..İsrail ordusu güvenli olduğunu iddia ettiği yerlerin daha sonra boşaltılmasını istiyor ardından buralara da saldırılar düzenliyor! 

Kudüs'te bulunan 
Mescid-i Aksa, sevgili Peygamberimizin Müslümanlara emanetidir!
Filistin'liler, Kudüs için, kutsal Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için, kendi vatanlarını kaybetmemek için, bombardıman altında
verdikleri onurlu mücadele de, ülkelerini terketmediler, yitirdikleri canlarla, verdikleri binlerce şehitlerle bir yıl boyunca çoluk çocuk direndiler., katledildiler! 
İ*trail'li, Siyonist sömürgeciler, karşılarında savaşacak bir ordu olmadığı halde, soykırıma devam ettiler..Keyfi tutuklanan Filistin'lilere türlü şekilde işkencelerle
Sistematik işkence politikasını sürdürmeye devam ettiler! 
Katil İ*trail güçlerinin   yaptıkları saldırılarla topraklarından vatanlarından zorla koparılan, şehit olan mazlum Filistin halkı, sahip oldukları yüce imân gücüyle, siyonistlerin  bu mezalimini dünya tarihi sayfalarına, , adeta kanlarıyla yazdılar!! 

Katil İ*trail hükümeti, 
Yaşlı, genç, kadın, çocuk, bebek demeden, Filistin'in her köşesine tam bir yıldır ölüm yağdırıyor. Yok ederek veya göçe zorlayarak, göç ettiği sığınma kamplarını dahi bombalayarak insanları katletti, yerlerinden yurtlarından etti, topraklarını işgal etti.! 
Hayatlarını, ailelerini, umutlarını, ellerinden aldı! 
Bombardıman sonucu, ölenler, enkaz altında kalanlar, kolu bacağı kopanlar, kayıp olanlar, kaçanlar, kaçırılanlar, aç susuz, ilaçsız, sefalet içinde bırakılanlar, içler acısı.!! Sokaklar da ölüm kalım savaşı veren, çaresiz insanlara gönderilen, insani yardımları, insanların gıdaya, suya, ilaca erişimleri dahi zalimce  engelleniyor! 
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres 'Orta doğuda ki ateş, cehenneme döndü, artık bunu durdurmamız gerekiyor'! demesine rağmen tüm rağmenlere rağmen Katil İ*trail durdurulamıyor!! İnsanlık ölmüş vaziyette!! 
Cumhurbaşkanımız her platformda bu durdurulamayan İşgalci katil İ*trail hükümetini, Cani Netenyahu'nun insanlık suçunu, soykırımı, dile getirdi, dünya ülkelerine çağrılar yaptı..
Somut bir, çözüm bulamadı, destek alamadı..!

İran'ın Nisan ayında i*trail'e başlattığı 
'Gerçek Vaat' operasyonu  Eylül sonunda da 180 füzeyle yaptığı saldırılar, suikastlerin misillemesi, intikamı olarak değerlendirildi.. 

Soykırımcı Katil İ*trail, savaş uçaklarıyla, Filistin topraklarına ve masum sivil halka yönelik saldırılarına devam ederken, önceki hafta Lübnan'a da aynı fosfor bombaları ve füzelerle, gece gündüz durmaksızın saldırı başlattı..Tüm Ortadoğu'yu tehdit ederek insanları sokaklara döktü.!
Görünüşe göre 
yandaşları tarafından durdurulamayan katil 
İ*trail, Lübnan'ı ikinci bir Gazze'ye dönüştürmeye çalışıyor.! 
Cani İ*trail hükümetinin, katil Netenyahu'nun Filistin'i işgal etmek için tam 1 yıldır durmaksızın  yaptığı insanlık dışı,
acımasız katliamı karşısında dünya ülkelerinin aciz kalması akıl alır gibi değil! Filistin'deki eziyet, işkence devam ederken Lübnan'ın çeşitli bölgeleri Beyrut, Dahiye bölgeleri de bombalanıyor, ateş çemberi haline getiriliyor!
Soysuz Siyonistlerin toprağa doymak bilmeyen açgözlülüğüyle, tüm Müslüman ülkeler, bu ateş çukuruna çekilmeye çalışılıyor! 
İnsanların, kadın, çoluk çocuk, akıl almaz şekilde katledilmesi gerçekten dehşet verici bir hal aldı.! Akıl, vicdan, insanlık nerede? 
Bu Cani ülkeyi durduracak bir güç yok mu!?
İSRAİL'İN İŞLEDİĞİ SOYKIRIM İNSANLIĞI ÖLDÜRÜYOR!!


Nurcan Ercan Baki