GündemHaber Girişi : 02 Nisan 2023 16:34

Haliliye Belediyesi, gençlere ve eğitime yönelik faaliyetlerini yoğunlaştırdı

Haliliye Belediyesi, gençlere ve eğitime yönelik faaliyetlerini yoğunlaştırdı

Haliliye Belediye Lideri Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla gençlere ve eğitime yönelik faaliyetlerini ağırlaştıran Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Üniversite imtihanına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençler için okuma salonlarını hizmete sunan Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü, gençleri geleceğe hazırlıyor. Lider Mehmet Canpolat’ın projelerinden olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi içerisindeki kütüphanede üniversite imtihanına hazırlanan gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda hem soru tahlili hem de bahis tekrarı yapacakları bir ortam sunuluyor. Gençler, sunulan bu imkanlarla geleceğe daha emin adımlarla hazırlanırken, sistemli olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) gençlere kendilerini deneme talihi veriliyor. Husus tekrarıyla eksik mevzularını tamamlayan ve deneme imtihanlarıyla da yanlışlarını gören gençler, sunulan ortamda verimli çalışma bahtı yakaladıklarını söz ederek, her vakit eğitime takviye veren Belediye Lideri Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, gençlerin geleceğe hazırlanmasında rol oynayan Belediye bünyesindeki kütüphanelere kaydolmak isteyen öğrencilerin ise “444 22 63” numaralı Bağlantı Merkezi aracılığıyla bilgi alabileceği kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı