PendikHaber Girişi : 24 Ekim 2023 15:00

Hamit Puhaloğlu: “Vatandaşın Ağası değil Hizmetkarı olacağız”

Hamit Puhaloğlu: “Vatandaşın Ağası değil Hizmetkarı olacağız”

27 Mart 1962 doğumlu olan Sancaktepe’nin sevilen ismi Hamit Puhaloğlu, sürpriz bir açıklama ile gündemi salladı.

Hamit Puhaloğlu, Sancaktepe Belediye Başkanlığı için adaylığını ilan etti. Puhaloğlu, halka hizmet etmenin önemine vurgu yaparak, “Biz Allah nasip eder Başkan olursak eğer, Vatandaşa Ağa değil Hizmetkarı olacağız inşallah” dedi.

Belediye Başkanı olmanın asıl amacının vatandaşlara hizmet etmek olduğuna dikkat çeken Puhaloğlu, “Biz Vatandaşın Hizmetçisi olarak seçilmesi gereken, insanların karşısında esas duruşta durur, onları başımıza taç yaparız” şeklinde konuştu. Kendi seçilen yetkilileri dokunulmaz yapmanın yanlış olduğunu ifade eden Puhaloğlu, “Vatandaşa Ağalar yetiştiriyoruz Kardeşim” dedi ve bu anlayışın değişmesi gerektiğini vurguladı.

Hamit Puhaloğlu, Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak Galiçya şehitlerini anlatmaya devam ediyor. Kendi girişimleriyle yerel basın, TV kanalları, radyolar ve sivil toplum kuruluşları ile iletişim kurarak bu önemli konuyu gündemde tutuyor.

Adaylığını açıklarken Puhaloğlu, “Gittiğim yerlerde daha güçlü bir etikete ihtiyacım oluyor. Bunun için İstanbul Sancaktepe ilçesinde önümüzdeki seçim için ‘belediye başkan’ adaylığımı ilan edeceğim” dedi.

Hamit Puhaloğlu Kimdir ?

27 Mart 1962 doğumlu olan Hamit Puhaloğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Evreşe Beldesinin, 2023 yılında ise Sancaktepe’nin belediye başkanı adayı oldu.