PendikHaber Girişi : 14 Ağustos 2024 17:21

Harmandere Mahallesi İmar Planları Onaylandı

Harmandere Mahallesi İmar Planları Onaylandı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yoğun gayretleri sonucunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Harmandere Mahallesi İmar Planlarını onayladı.

 

Başkan Cin, bu gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Gayretli çalışmalarımız netice verdi. Tüm bölge halkına hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Onaylanan imar planları, daha önce Rezerv Yapı Alanı olarak belirlenen 1.722.850 metrekarelik bölgeyi kapsıyor. Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, 15 farklı kurum ve kuruluşun görüşleri alınarak nihai hale getirildi. İmar planları, 12 Ağustos 2024 ile 10 Eylül 2024 tarihleri arasında askıya çıkacak. 

 

Bu süreçte Pendik Belediyesi, bölge halkının beklentilerini karşılamak amacıyla büyük bir titizlikle çalıştı ve nihayet beklenen onayı almayı başardı. Harmandere Mahallesi'nin imar planlarının onaylanması, bölgenin yapılaşma ve gelişim sürecine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.