GündemHaber Girişi : 19 Mart 2023 15:54

Hataylı depremzede çocukların oyuncak mutluluğu

Hataylı depremzede çocukların oyuncak mutluluğu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen zelzelelerin akabinde Tuzla Belediyesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaraları sarma çalışmalarına 7 gün 24 saat temeline nazaran devam ediyor. Bölgedeki temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra aşevi, pak su tedariği, kırsal kısımların gereksinimlerinin karşılanması üzere bahislerde yapılan çalışmalara ek olarak depremzede çocuklar için de özel çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Tuzla Belediye Lideri Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde ve bağışçıların takviyeleri ile Kırıkhan’da yaşayan çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı. Çocukların memnunluk anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen zelzelelerin akabinde Tuzla Belediyesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaraları sarma çalışmalarına 7 gün 24 saat aslına nazaran devam ediyor. Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı’nın da sık sık gitti Kırıkhan’da Tuzla Belediyesi temel belediyecilik hizmetlerini en uzakta yaşayan depremzedeye ulaştıracak halde 7 gün 24 saat temeline nazaran gerçekleştiriyor. Bölgenin yemek, pak su, paklık üzere gereksinimlerinin karşılanmasının yanı sıra depremzede çocuklar için de özel çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde depremzede çocukların derslerinden geri kalmaması için tablet kampanyası başlatılmıştı. Dün de bağışçıların takviyeleri ile deprem bölgesinde çocukların yüzünü güldürmek için özel bir sürpriz hazırladın. Armağan paketi yapılan oyuncaklar, tek tek çocuklara dağıtıldı. Çocukların memnunluk anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

“Sizlere kalbiniz kadar güzel bir gelecek sunmak en temel görevimiz”





Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, ”Sizlere kalbiniz kadar pak ve hoş bir gelecek sunmak bizlerin en temel misyonudur çocuklar. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi. Şadi
Hibya Haber Ajansı