HAYAT SINAVLARDAN OLUŞUR.

Hayatı hikayelerimizden, hikayelerimizi ise ona yüklediğimiz oyunlardan öğreniriz.

Bu oyunlara dahil olan zaman zaman hayatımıza giren çıkan insanlara davranışlarımız aynı olursa arkasından gelecek kişiler de benzerleri olacaktır.

Çünkü hayat döngülerden ibarettir.
yaşananlardan sonuç almadıkça tekrar tekrar önümüze gelecektir. bizler de alamadığımız öğrenemediğimiz dersleri tekrar dönüş yapmış zorunda kalacağız.

Seviye atlamak budur farkındalık la oluşacağını bilmemiz yeterli değil ilk anladığımızda ilk canımızın yandığında tekrarın olacağını bilmemiz le öğreneceğimiz kesin .

Karşımızdaki mutlaka açık verecektir uymayan, yolunda gitmeyen, incitici ,aşağılayıcı öteleyici cümleler geçiyorsa söylemlerinde anında müdahale edip karmanı tamamlayabilirsin.

Şans vermek boşuna zaman kaybı olur o kişinin karakteri budur değişmeyecektir Sen de üzülmeye devam edeceksindir.

Olumsuz duygularda önce kendinize karşınızdakinin neden bunu yaptığı ile ilgili beklentinizi sormanız neye ihtiyacınız olduğunu sorgulayın ki karşılayıp karşılamayacağını göreceksinizdir.

Yaşananlara bir noktadan baktığınızda görünen bir kısmını göreceksiniz geniş olarak detaylı baktığınızda bütün gizlilikleri de göreceksiniz.

Oradan çıkartacağınız sonuç ile değişecektir ilişki durumu o konuyu da halledip bir üste geçmiş olacaksınız oyalanmak boşuna herkes kendi enerjisine bulunduğu boyutta var olacaktır, ona hiçbir şey katamazsın hiçbir şey de alamazsınız.

Çıkarttığın sonuçlar nedir? Alman gerekenler nedir? Ancak bunları kendin bilebilirsin.

yüzeysel bakılan görmek istenilmeyen düzelir belki denilen her birliktelikler gün gelecek olmadığını göreceksiniz.

Kendinize sorduğunuz her soruya gelen her cevap sizi aydınlatacağı gibi hata yapmanızı da engelleyecektir.

Hayat size seçenekleri sunar çözmesi sadece size kalır.

Sevgilerimle….
Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.