HAYATTAKİ ROLÜNÜ TAM OYNA

Yaşam kocaman bir sahne ve bizler
yüzümüzdeki maskelerle rolünün hakkını vermekte olan oyucularıyız, sadece karşımıza çıkan karakterlere göre değişmekte olan yaşam biçimleriz.

Çoğunlukta riyakarlıklarla, mışlarla devam etmekte hayatlarımız. Rolümüzü en iyi şekilde göstermekle programlanmışız.

Sanıyoruz ki yaşıyoruz sanıyoruz ki hissedebiliyoruz bilmiyoruz ki her şey bir ilizyon, enerjiyiz her birimiz görsel olarak beynimiz dürtülerle algılamamız için yönlendiriliyor.

Her hayata gidiş, geliş sebebimiz bir öncekinden alınan derslere devam etmekte ve sadece hatırlamamaktan ibaretiz.

Karşımıza gelenlere aynalık, yansıma yapmaktan kendimizi karşımızdakinde görmekten başka birşey yapmıyoruz.
Peki bu kaçımızın farkında ?

Yüce güç Sistemini öyle bir kurmuş planlamış ki Yüzyıllardır kusursuz işlemekte, sadece son yıllarda farkındalıkların artmış olması merakların kendilerilerini arama çabası insanların görüş açısını değişmeye başladığını gördükçe umutlarımız ve kendimize yakın olanlar artmakta.

Ne kadar uyumaya devam ediyorsak da bunu zorlayanlar kendini arayanlar farkındalık larıyla yavaş da olsa leval atlamakta.

Her çağa ayak uyduruyor olmamız bu yüzden diyebiliriz. Maskelere ihtiyaç duymamızın ana sebebi bu olsa gerek.

Kendimizi korumak gardımızı almak için. Kötülüklerin çoğalması saflığın yalınlığın, realliğin azalması bunları yapmamızın gereği olarak tanımlıyorum .

Birey olarak hepimizin dikkat etmesi ve Teknolojinin nimetlerinden yararlanıp bilgilerimizi arttırmalıyızki dini kullanan yobazları ve boş yalanlarına itibar etmememiz gerektiğini anlayabilelim, aktarabilelim .

Bilgi hazinedir ne kadar yaşarsak yaşayalım bitmeyecek tükenmeyecek kadar sınırsızdır.
Okuma alışkanlığımız artmalı boş sözlere değil.

Her birimizin bunu farkına varmasını tüm içtenliğimle diliyorum.

Sevgiyle kalın ……
Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.