SiyasetHaber Girişi : 04 Mart 2024 13:52

HÜDA PAR Başkan Adayı Erdal Almalı Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

HÜDA PAR Başkan Adayı Erdal Almalı Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
HÜDA PAR Pendik Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Pendik Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı, belediye başkan adaylığı açıklandığı günden bugüne saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İlçenin tüm mahallelerinde muhtarlıkları, sivil toplum örgütlerini, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek temaslarda bulunan Almalı, parti politikalarını ve belediyecilik anlayışını aktarırken vatandaştan gelen şikayet ve istekleri de not alıyor.



Almalı gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Çalışmalarımız kapsamında ev/aile ziyaretlerimiz devam ediyor. Halk her şeyin farkında... Maddi kalkınma ile beraber, manevi kalkınmayı da sağlayacak projelerimiz var. Halkın teveccühüne layık olma adına gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.



Çalışmaları kapsamında Çınardere Mahallesi'ni ziyaret eden Almalı, “Komşularımıza bir dokunuyoruz bin ahh işitiyoruz.



Yıllardır çözülmek istenmeyen imar ve tapu problemi, bakımsızlık ve hizmetsizlikten kırılan mahallelerimiz var ama sıkıntılar ne kadar büyük olsa da çözümsüz değil. Belediye başkanı seçilirsem bu sorunların tamamını halk ile beraber bütünleşerek çözeceğim” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.