SiyasetHaber Girişi : 14 Şubat 2024 16:16

HÜDA PAR Başkan Adayı Erdal Almalı

HÜDA PAR Başkan Adayı Erdal Almalı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Pendik Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı oldu. 2016 yılından bu yana HÜDA PAR’ın ilçe başkanlığını yürütmekte olan Erdal Almalı başkan adayı olduktan sonra seçim çalışmalarına yoğunluk verdi.

Erdal Almalı bu çerçevede gazetemize de bir ziyarette bulundu. Almalı’yı Yazı İşleri Müdürümüz Metin Yazıcı karşılayarak ağırladı.

Gündeme dair değerlendirmelerin yapıldığı sohbette konuşan Almalı şu sözlere yer verdi: “Ben içinde bulunduğum camiayı - partimi en iyi şekilde temsil etmek için gayret sarf edeceğim. Bu seçimlerde hedefimiz belediye başkanlığını kazanmak. Tüm ekip olarak fedakârca, azimle çalışıyoruz. Netice itibari ile oy oranımızı da artırmak istiyoruz.



İlçemizin sorunları da bunların çözüm yolları da aslında belli. Biz ‘az laf, çok iş’ anlayışını benimsiyoruz. Özümüze döndüğümüzde her türlü zorluğun üstesinden gelmek mümkündür. Belediyeyi yönetirken israf etmeden, çalmadan çırpmadan, adam kayırmadan, işi ehline vererek, adaleti gözeterek iş yaparsanız hem her şeyi kolaylaştırırsınız hem de Allah rızası kazanırsınız. Peygamber Efendimizin ‘Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim’ sözüne göre yaşantımızı ve olaylara bakış açımızı şekillendiriyoruz. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını umuyor ve tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

ERDAL ALMALI KİMDİR?

1974 yılında Bingöl’ün Kiğı ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Adaklı merkez okulunda tamamladı. Meslek hayatına marketçilik ve gıda sektöründe 1996 yılında başladı. Faaliyet alanlarına ayakkabı ve tekstil sektörlerini de katarak halen iş hayatına Pendik’te kurucusu olduğu şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmakta. 2016 yılında HÜDA PAR Pendik ilçe teşkilatının kurucu ilçe başkanı olarak aktif siyasete girdi.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.