SiyasetHaber Girişi : 14 Ağustos 2023 16:20

HÜDA PAR İlçe Kongresine Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu Katıldı

HÜDA PAR İlçe Kongresine Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu Katıldı

HÜDA PAR Pendik İlçe Başkanlığının 3. olağan kongresi 13 Ağustos Pazar günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Erdal Almalı tekrar ilçe başkanı olarak seçildi.

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da katıldığı ve gündemi değerlendiren bir konuşma yaptığı kongreye; Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Eşin, Yunus Emiroğlu, Hasan Bozdaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, Umut Kervanı Vakfı Temsilcisi Uğur Umut, Peygamber Sevdalıları Vakfı Temsilcisi Abdullah Sevim, Hak Sanayici İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Pendik Temsilcisi Şahin Umut, PENDEF Üyesi Pendikli Bingöller Dernek Başkanı Salih Kına, İttihad-ul Ulema Üyesi Nizamettin Yaçin Hoca, Muhtarlar Derneği Başkan Vekili ve Kurtköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Ekşi de onur konukları olarak katıldılar.

Kongre programı içerisinde İlçe Başkanı Erdal Almalı, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’na gümüş bir tepsi hediye ederken, görevi devir eden ilçe başkanlarına da plaketleri takdim edildi.

HÜDA PAR Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:Erdal Almalı, Muhammed Yalçı, Şahin Umut, Abdullah Sevim, Ercan Almalı, Erdal Çetinkaya, Harun Çelik, Murat Akbulut, Cihan Erkut, Ramazan Çolakoğlu, Adem İnyurt, Seyit Faruk Diri.

Erdal Almalı Kimdir?

1974 Bingöl doğumlu Erdal Almalı evli ve üç çocuk babası. 23 yıldır Pendik – Kaynarca’da ikamet ediyor. Lise mezunu olan Almalı tekstil / ayakkabı üzerine esnaflık yapmakta.