PendikHaber Girişi : 12 Haziran 2024 14:18

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'e Ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'e Ziyaret

31 mart yerel seçimlerinde yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu yeni dönem göreve başlangıç kapsamında ilçe belediyelerine yaptığı ziyaretlere devam ederek bugün Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'e ziyarette bulundu.

 

 

Bugüne kadar İstanbul'un birçok ilçesinde belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün de 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilerek ikinci dönemine başlayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i ziyaret etti. Ziyarette, bölgenin sorunları ve yapılacak projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık. Sayın Başkanla Pendikli hemşehrilerimizin beklentileri doğrultusunda hayata geçirilmesi gereken projeleri istişare ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

 

 

Bu anlamlı ziyaret, İstanbul’un farklı ilçeleri arasında koordinasyonun ve iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Hem Pendik hem de İstanbul genelinde hayata geçirilmesi planlanan projelerin hız kazanması bekleniyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.