SporHaber Girişi : 30 Mart 2023 12:04

İçimde sportif biri var diyenler için de ‘Suwen’

İçimde sportif biri var diyenler için de ‘Suwen’

Suwen faal koleksiyonlarıyla en keyifli yürüyüşlere eşlik ederken, taytları, braletteleri, crop top üstleri, tişörtleri, şortları, patik ve soket çorapları ile spor kombinlerinizi tamamlıyor.

Suwen, yeni dönem etkin giysinin tamamlayıcısı kesimleri ile günün her anında kullanıma uygun dizaynlar sunuyor. Farklı yaş ve usuldeki bayanların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen yeni koleksiyonuyla spor yapma isteğinizi arttırıyor.

Suwen’in koleksiyonunda yer alan uzun, kısa ve biker taytları, cotton bralet ve atlet sütyenleri hem spor hem de günlük kombinlerde hareket özgürlüğü ve rahatlık sunmanın yanı sıra şıklığınızdan da ödün vermemenizi sağlayacak.

Vücudu saran ve fit bir görünüm sağlayan uzun seamless tayt, fashion spor tayt ve fashion biker taytlar spor yaparken rahat hareket etmenizi sağlarken mesken ve sokak giysisinde de vazgeçilmeziniz olacak.





İhtiyaca yönelik sütyenleriyle fark yaratan Suwen’in Cotton Comfort bralet koleksiyonu ince askıları, dayanaklı yapısı, soft mavi ve yeşil renkleriyle gün uzunluğu hem rahat hem de şık hissetmenizi sağlarken outfit kombinlerinizin de tamamlayıcısı olacak.

Farklı tayt modelleri, renk alternatifli tasarlanan Crop Braletleri ve Cross Sportmen Bralet büstiyeri, Fit Life serisi altında yer alan şortları, crop top üstleri, tişörtleri, patik ve soket çorapları, havaların ısınmasıyla açık alanda doyasıya yürüyüş ve spor yapmak isteyenlerin favorisi olduğu kadar günlük giysisinde etkin usulleri tercih edenlerin de vazgeçilmezleri olarak öne çıkıyor.

Her Tarzın Vazgeçilmez Tamamlayıcısı Taytlar

Suwen Seamless Tayt, bedeni saran sıkı ve rahat formu sayesinde sporda yahut günlük hayatta, rahat bir kullanım sağlıyor. Pamuklu dokusu, her mevsim kolaylıkla kombinlenen tasarımı ile fark yaratan Suwen Seamless Tayt, hem şık hem de spor tarzlar oluşturuyor.

Suwen Fashion Tayt ise parlak görünümüyle daha birinci bakışta kusursuz bir şıklık sergiliyor. Bedeni saran ve esnek yapılı bir kumaşla tasarlanan Suwen Fashion Tayt, çorap formu ile de kullanım çeşitliliği sunuyor.

Hayalindeki forma kavuşana kadar en ülkü biçimde görünmek isteyenlerin ya da günlük tarzında vücudunu en kusursuz formda gösteren modüllere bedel veren bayanların gözdesi olan Suwen Smart Fit Tayt, 2 vücuda kadar incelten korse tesirli yapısıyla hayranlık uyandırıyor. Karnı toparlayan bu tayt bununla da kalmıyor, baseni sıkılaştırıyor, kalçaya kalkık ve yuvarlak bir görünüm kazandırarak adeta bedene hayal edilen formu veriyor.

Suwen’in vücudu şekillendiren bir öteki alamet-i farika taytı ise Control Fit Tayt.  2 vücuda kadar incelten korse tesirli Control Fit Tayt ekstra yüksek beliyle karnın da sıkı ve düz görünmesini sağlıyor. Silikonlu bel lastiği sayesinde asla kaymayan bu tayt baseni de sıkılaştırıyor; kalçaya kalkık ve yuvarlak bir görümüm veriyor. Form gücü ve konforu ile ünlü LYCRA® Beauty elyaf dizaynlı, nefes alabilen kumaş teknolojisine sahip olan Control Fit tayt, beden sınırlarını yumuşatırken, rahatlık ve hareket özgürlüğü de sunuyor. Art bilek tarafındaki çaprazlı cut out ayrıntısıyla dikkat çeken Cross tayt, yürüyüşte, sporda ya da günlük giyside fark yaratan usulleri ortaya koyuyor.

Kısa ve midi taytlar artık yalnızca etkin ömrü tercih edenlerin favorisi olmakla sonlu kalmıyor; dönem trendlerinin başında gelen ceketli kombinlerle epeyce üslup görünümlere imza atıyorlar. Suwen’in etkin hayattan günlük şıklığa uzanan Fashion Biker Spor Tayt’ı bu trendi yakından takip eden bayanların favorisi olmaya devam ediyor. Kısa ve uzun uzunluk ortasında kararsız kalanlar, alternatif uzunlukta tayt arayanlar için tasarlanan Suwen Fashion Spor Tayt ise sabah yürüyüşlerinden spor salonuna dek uzanan kullanım konforunun yanı sıra tişörtler, crop top üstler, gömlekler, hoodiler, sweatshirtler ve ceketlerle de hayli trendy üsluplar elde etmeyi sağlıyor.

Yazın En Trend Kesimi Bralette…

Vücudu saran, esnek yapılı, farklı uzunluklarda çeşitlerin yer aldığı Suwen taytlarını, üst giysi için tasarlanan Crop Bralette’ler tamamlıyor. Göğsü sararken, epeyce rahat ve fit bir görümüm kazandıran Suwen Crop Bralette’in siyah ve haki renk seçenekleri bulunuyor. Taytların yanı sıra kotlarla, pantolonlarla, eteklerle ve ceketlerle de kusursuz bir halde kombinlenen Suwen Crop Bralette, çoklu kullanım sağlayan tasarımı ile ilgi uyandırıyor. Suwen Cross Atlet Bralet büstiyer birinci olarak çağdaş dizaynıyla benzersizliğini sergiliyor. Mikrofiber kumaşla tasarlanan Cross Atlet Bralet büstiyer, balensiz, takviyesiz ve kuplu yapısı sayesinde spor sırasında olduğu kadar günlük ömürde da rahatlıkla kullanılıyor; farklı kombinlenerek özgün tarzları hayata geçiriyor.

Renkli ve Çeşitli Çoraplarla Bu Dönem Bambaşka

Havalar güzelleştiğinde yoga ve pilates yapmak daha da keyifli oluyor; yoga tarzını tamamlayan Suwen giysi eserleri kadar her gereksinime ve her şekle yönelik çeşitlilik sağlayan yoga çorapları da ilgi görüyor. Hem yoga hem de pilates yapanlar için tasarlanan Yoga Pilates Suba çorap ayak tabanını koruyan ve tabanda kaymayan yapısı kadar şık puantiye desenleri, romantik pembe ve siyah renkleriyle tam da istenileni sunuyor. Bilekten geçmeli bantlarıyla klasik bir yoga çorabı olan Yoga çorap tabanını koruyan ve yerde kaymayan yapısıyla yoga yapanların olmazsa olmazlarından… Pembe, siyah, ekru renkleriyle yoga tarzınız hangi tonlardaysa onu kusursuz bir biçimde tamamlayan Yoga çorabı, balerinlerin pointlerini anımsatan şık dizaynıyla birinci görüşte kendine hayran bırakıyor; yapısıyla da rahat ve etkin bir kullanım sağlıyor.

Her daim şık ve rahat tercihler yapmaya paha veren bayanların usulüne nazaran dizaynlara hayat veren Suwen’in etkin giysi dizaynlarına, taytlarına, bralettelerine, spor giysi başta olmak üzere farklı üsluplar yaratmaya ehemmiyet verenleri favorisi olan renkli, desenli soket çoraplarına, her gereksinime yönelik yapılarıyla öne çıkan yoga ve pilates çoraplarına tüm Suwen mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

www.suwen.com.tr

Hibya Haber Ajansı