GündemHaber Girişi : 10 Ekim 2024 13:39

İçişleri Bakanlığı Tarafından Aranan 4 Bin 139 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanlığı Tarafından Aranan 4 Bin 139 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre bütün illerde son 1 haftadır yapılan operasyon sonucunda hakkında arama kararı olan 4 bin 139 kişi farklı suçlardan yakalandı.


Yakalanan 4 bin 60 şahısın 0-5 yıldır, 51 şahısın 5-10 yıldır, 28 şahısın da 10 yılı aşkın süredir arandığı belirtildi.


Bu şahısların; 700’ü hırsızlıktan, 140’ı dolandırıcılıktan, 360’ı yağmadan, 50’si cinayetten, 106’ı cinsel suçlardan, 721’i narkotik suçlarından, 49’u terör suçlarından, 448’i kaçakçılık ve organize suçlarından, 1.565’i diğer suçlardan olmak üzere toplam 4 bin 139 şahıs yakalandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Pendikli Vatandaş 13 Ekim 2024 16:35

    yakalasalar ne olacak. Polisimizden Allah razı olsun içişleri bakanımız da öyle. Ama Adalet Sisteminde hakikaten büyük bir sorun var. Birileri rüşvet karşılığı gibi nedenlerle serbest kaldığı aşikar. Geçen ay şehit edilen polis kızımızı katleden cani gibi. 26 suç kaydı var. Halen aramızda gezebiliyor. Bu caniyi dışarıya salan savcı hakim ve hatta mahkeme heyetleri denetlenmesi gerekiyor. Toplum vicdanı için sorulması gerekiyor ya siz bu caniyi nasıl salıverirsiniz diye. Bu sadece bir örnek. 6 Ay önce balıkesirdeki kurye cinayeti gibi. Yani bıktık ya gerçekten Türkiye halkı böyle çaresiz böyle sokaktan korkar olmamıştı. Güvenlik endişesi ile yaşıyoruz. Yetkililer ülkeyi yönetenlerin hiç umurlarında değil. İnsanlar spor takımı tutar gibi parti tutuyorlar. Bırakın kardeşim parti tutmayı. Kim görevini yapamıyorsa sandıkta veya görev başındayken tepkinizi gösterin. A partiside olsa B partiside olsa yapın. Meclisteki vekiller bakanlar bu millete hizmet etmek için varlar. Tonla para kazanıyor lüx içinde yaşıyorlar. Benim hakkım haram zıkkım olsun bunuda buradan belirteyim