GündemHaber Girişi : 06 Mart 2023 14:20

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü

İmamoğlu’nun konuşmasından kimi satır başları şöyle:

“Bugün bu çok kıymetli süreçte saygıdeğer DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener hanımefendiyi çok değerli Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş beyefendiyle ziyaret ettik. Bugün bu ziyaretimizi bedelli Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisiyle gerçekleştiriyoruz.

Biz Türkiye’mizin bilhassa zelzeleyle birlikte yaşadığı sıkıntı günlerde ve milletimizin, memleketimizin geleceği açısından altılı masanın stratejisinin, varlığının çok kıymetli olduğunun şuurundayız. Bu değerine binaen buradayız. Saygıdeğer genel liderimizle hislerimizi paylaştık.”

Yavaş’ın konuşmasından birtakım satır başları şöyle:





“Bizler Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyız. Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Çünkü hep birlikte bir araya geldik ve Ankara, İstanbul gibi birçok büyükşehiri kazandık. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Böyle bir deprem felaketinden sonra bu yaraları saracak şekilde tekrar bir araya gelinmesi arzusu, halkımızın arzusu. Biz de görev edindik. Sayın genel başkanımıza ilettik. Değerlendirecekler.”

Hibya Haber Ajansı