Haber Girişi : 31 Ağustos 2023 12:12

‘İmtihan Kurs Merkezi’ Kazandırıyor

‘İmtihan Kurs Merkezi’ Kazandırıyor

30 yılı aşkın bir tecrübeyleeğitim sektöründe hizmet veren ve ilçemizin marka kurumlarından biri olan Tezel Eğitim Kurumları,yeni markası İMTİHAN ile Kaynarca (aynı bina)ve Pendik şubelerinde, güçlendirilmiş kadrosu ve zengin yayın içeriği ile yeni dönemde de iddialı.

Tezel Eğitim Kurumları Kurucusu Mehmet Salih Usta gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Öğrenciye karşı bilgili bir anlayış çerçevesinde hareket edilmesi, başarı getiren en önemli unsurlardandır. İnsan sosyal ve duygusal varlıktır, hedefe giden yolda hız artırılabilir veya azaltılabilir. Önemli olan hedef yolunda devamlılıktır. Bir öğrencinin üniversite sınavında başarılı olması istikrar, mantıklı programlama ve planlamadan geçer, bu yüzden her öğrencimizin birebir takibi bizim açımızdan önemlidir.

Bu bakış açısı ile hem YKS hem LGS sınavına hazırlık sürecinde ciddi veli öğrenci iş birliği, takip, anlayış, sabır ve özveri ile yolumuza devam etmekteyiz. Eğitime yeni bir soluk ve bakış açısı kazandırmak için yapmak istediklerimiz var…” sözlerine yer verdi.

“Rehberi Olanın Yolu Hep Aydınlıktır” mottosuyla çıkış yapan İmtihan Kurs Merkezi bu yıl lise ve üniversitelere yüzlerce öğrenci yerleştirdi.

özel imtihan kurs merkezi pendik
özel imtihan kurs merkezi pendik
özel imtihan kurs merkezi pendik logo
tezel eğitim kurumları

PENDİK İMTİHAN KURS MERKEZİ

Doğu Mh. Ihlamur Sk. No:23/1 Pendik / İstanbul  – 0216 483 22 22

KAYNARCA İMTİHAN KURS MERKEZİ

TEZEL SÜRÜCÜ KURSU

Alt Kaynarca Mh. Deniz Cd. No:33 Pendik / İstanbul – 0216 390 23 90