GündemHaber Girişi : 21 Nisan 2023 00:05

İnce: “Bu iktidarı da bu muhalefeti de birlikte göndereceğiz”

İnce: “Bu iktidarı da bu muhalefeti de birlikte göndereceğiz”

Memleket Partisi Genel Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yalova’da hemşehrilerine seslendi.

Memleket Partisi Genel Lideri İnce, İzmir Menemen mitinginin akabinde memleketi Yalova’ya geçti. Yalova caddelerinde yürüyüş yapan İnce, partisinin seçim ofisine ziyarette bulundu.

Partisinin seçim ofisinde konuşan İnce, sloganlarının ‘Ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan’ olduğunu söyleyerek, “’Ne cumhur ne millet, tek yol memleket’ düzlüğe çıkaracağız bu memleketi. Uçurumun kenarından çekip alacağız. Ne Erdoğan ile olur ne Erdoğan’ın eskileriyle olur. İkisi de olmaz, üçüncü bir yol lazımdı, onun için yollardayız. Düz İzmir’deydim. Bugün Yalova’dayım. Merak etmeyin daha 25 gün var. Bu işi bitireceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.

“Bir tarafta tek adam, öbür tarafta tek aday” diyen İnce, “Ya biz tek adamdan bıktık, neye tek aday? Sandık orada gel yarışalım. Sonuç makûs olursa faturayı sana keseriz. Yapma ya? Demek ki siz sonucun berbat olması için uğraşıyorsunuz. 17 parti bir ortaya gelmişsiniz. 11 büyükşehir var. Trilyonlarca lira hazine yardımı var, gazeteleriniz var, televizyonlarınız var. Bu garibanın 2016 model bir otobüsü, bir telefonu var. Bir otobüsle, bir telefonla bu iktidarı da bu muhalefeti de birlikte göndereceğiz.” sözlerini kullandı





Hibya Haber Ajansı